Miért van az, hogy Elolvastam a horoszkópok jellemzését és az összesből van ami igaz rám?
Forer-hatás. [link]
Ettől függetlenül, hogy ezzel tisztában vagyok, szeretek elemzéseket készíteni és olvasgatni, vannak elég érdekes részei az asztrológiának ha mélyebben belemegyünk. :)
Mert az általános személyiség szinte mindenkire igaz,
PL: sokan makacsok,sokan álmodozok, sokan tervezgetősek stb ezek mind általánosok ami szinte mindenkire igaz csak az a nem mindegy kire milyen fokon igaz pl kire hány százalékban igazak ezek mind van aki csak kissé türelmetlen van aki nagyon vagy a hirtelen harag stb
Nem akarok illúzióromboló lenni, de a horoszkópokat annyira hozzáértő emberek írják, mint te, vagy én...
Én halak vagyok, és általában igaz is amiket írnak rám, de ugyanúgy igazak rám azok a dolgok is, amiket a skorpiókról, bakokról, vízöntőkről, stb. írnak...
Unaloműzésnek elmegy a horoszkóp olvasgatás, de ne vedd komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!