A horoszkopok jelentenek valamit az ágyba hogy ki milyen?
nagyon nem
szerinted mindenki aki egy hónapban született egyforma lenne?
hülyeség az egész
biztos van erre is valami hülyeség, erre miért ne lenne?
Valóságalapja: 0,1%
A horoszkópokat amúgy szerintem a Skorpió/Oroszlán/Kos jegyűek írják imádják önmagukat dicsőíteni oldalakon át, a többieket meg pár mondattal lehúzni. A bika agyatlan, az ikrek gyerekes, a rák érzelmei rabja ezért nulla logika, a szűz földhözragadt, a mérleg nem tud dönteni, a nyilas idegbeteg, a bak zsugori és gonosz, a vízöntőnél nincsenek otthon, a halak meg csak úgy van és mindenkit utál.
De persze ők (oroszlán, kos, skorpió) az Istenek, az ultra menő emberek akiket mindenki imád.
Akinek hideg a keze, annak maximum rossz a vérkeringése, az ágybeli teljesítménynek semmi köze ehhez. A horoszkópok max annyira igazak, mint az élet más területein: van akinél pont bejön, van akinél nem. Ahogy egy előző válaszoló is írta: nehéz elhinni, hogy mindenki, aki azonos hónapban született ugyanolyan (az ágyban és az életben is).
Üdv: egy önmagát nem istenítő kos :D
Az, hogy valaki milyen jegyben született és arra a jegyre mik a jellemző tulajdonságok, azért érdemes elolvasni, mivel általában zöme valóban igaz.
A horoszkópban, hogy kivel mi fog történni aznap, vagy a héten vagy az adott hónapban, azt totál hülyeségnek tartom én is. De hogy egy adott csillagjegyre mik a jellemző tulajdonságok, azokban hiszek. Mert látom magamon, látom a családomon vagy a baráti körömben, korábbi párkapcsolataimban.
a horoszkóp nem jelent semmit
a hideg kéz is baromság,főleg a fiúknál mivel általában rossz vérkeringést jelent a hideg végtag,ugye a vérkeringés meg szükséges a merevedéshez
Hogyne jelentene, a szűz jegyben születettek el sem tudják veszíteni a szüzességüket.
De viccet félretéve, saját tapasztalatból hallottam, hogy egy ikrek csajból mindig kettőt látok a ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!