A horoszkopok jelentenek valamit az ágyba hogy ki milyen?
A bika jegyűek meg bikák az ágyban, a Kosok meg birkákkal kefélnek... :D
A vízöntők szeretnek zuhany alatt kefélni és/vagy a pisiszexet.
A rákok here/prosztata/méhnyakszáj rákban szenvednek.
A bakok bakot lőnek az ágyban. A halak inkább pecáznak egyet szex helyett. Az oroszlánok 5-10 csajt tartanak, a skorpiók gyorsan és messzire lőnek, a nyilas mindenibe belelő, a mérleg pedig mindg mérlegel szex előtt :D
Nagyon aranyosak a válaszok :))). Mindenki jó az ágyban, ha odaadó és főleg odakoncentrál a másikra teljesen és pl. nem az előző vacsin jár az esze :))
Picit talán összeszedve, tapasztalataim szerintem a tűz jegyűek: Kos-Oroszlán-Nyilas nagyon forróak és hevesek az ágyban, viszont a levegő jegyűek egy fokkal fantáziadúsabbak és kíváncsiabbak, víz jegyűek érzékiebbek, romantikusabbak, finom érintésűek, föld jegyűeket annyira nem ismerek, csak közéletben ...
De azért azt ne felejtsük el, hogy az ágyban mindenkiben van egy minimális színpadiasság. Az igazi és emlékezetes légyottokra egy nagy lapáttal az is rátesz, ha lelkileg a hétköznapokban is passzoltok egymáshoz, van megértés és vonzódás.
Remélem, hogy nem sértettem meg senkit :P.
A földjegyűeket mindenki utálja, ezért nem is ismersz te sem egyet sem. Taszítjuk az embereket nem is kicsit, jó kérdés miért.
Utálom a tűz jegyűeket beképzelt mind.
a föld jegyűek szerintem perverzek :D
a többi tényleg úgy van
Hát lehet úgy van amúgy és rajtunk nem is látszik meg :D
De nem szeretem a horoszkópot oldalakon át taglalja, hogy mekkora szemét vagyok... Az én jegyem a legrosszabb. Én is föld jegyű vagyok - furcsa módon az a 2 csaj akikbe úgymond "beleestem" szintén földjegyűek voltak - igaz másikból. De róluk se ír túl hízelgő dolgokat ez a vacak...
Mondom tuti valami beképzelt tűzjegyű írta amolyan öndicsőítő mantrának és az alábbi sorrendet követve
tűzjegyűek = Istenek
levegő = elmélkedő típusúak, "istenközeliek" de töketlenek
víz = érzelmesek ezért nem tudnak uralkodni, de "istenözeliek"
föld = írtani őket amíg egy is mozog... Ja hoppá ezt így nem írhatjuk le, tegyük őket népszrűtlenné és mondjuk róluk sok rosszat.
Én a jegyem alapján egy utolsó szemét vagyok, nulla érzelmemmel és mindenki utál, jobb lenne ha lenőnének. De a másik 2 földjegyről ugyanezt írják. Lehet félnek tőlünk...
Minden objektivitásomat bevetve, amint tapasztaltam eddig, a föld jegyűek nagyon görcsösek és/vagy nagyon idegesek a háttérben, viszont, nagyon fontos nekik az emberek közelsége, emiatt kínosan ügyelnek arra, hogy soha senki ezt meg ne tudja :P. Bár egy kicsit eltértem az eredeti kérdéstől, de több kiegyensúlyozottság, akár hátradőlés és egy csepp lazaság sokat segítene a föld jegyűeknek. Ugyanakkor sajnos mesterei az információ rablásnak, az emberek ki/meghallgatásának mosolyogva/puszilva/simogatva, s az ezekkel való visszaélésnek és sakkbantartásnak "csak" akkor ha érdekük tartja. Mindez az összes földjegyűre érvényes.
Ugyanakkor szerintem mutatósan néznek ki, főleg a Bika pasik :-D. A leginkább családcentrikus mindhárom föld jegy.
Annyira nem hülyeség, csak ki van nevelve mindenkiből az, hogy a fizikán túl is tudjon gondolkodni.
Nekem mindig bejön a horoszkópom...
oroszlán vagyok de eddig csak bikával du*tam. Mondjuk kipróbálnék egy szüzet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!