Mennyi valóságalapja van a horoszkópoknak?
Sosem hittem a horoszkópokban, meg ezekben a butaságokban, de egyik barátnőm rábeszélt, és elolvasgattam 1-2 dolgot. Nekem pl. Szűz a horoszkópom, és megnéztem, hogy vajon milyen tulajdonságok illenek rám.... Hát egy sem volt igaz. Ezen kicsit most felidegesítettem magam, abszolút semmi nem volt igaz rám, ami oda volt írva, de hát.. ahogy érzik....
Ez a horoszkópos dolog valami népbutítás? Vagy micsoda? Szerintem borzasztó nagy hülyeség, és az ember csak felidegesíti magát, már ha csak elolvassa.
Nektek mi a véleményetek? Vagy csak én vagyok ezzel így?
A válaszokat előre is köszönöm. :) Privit írhattok.
Értem, köszönöm. :)
Meg azon is ki voltam akadva, hogy itt írják a Szüzekről hogy munkamániás, meg nagyon kritizálja az embereket, meg kerülik a társaságát.... MI A FASZOM?
Egyik sem jellemez engem. Szóval nah ennyi. :)
Régen iszonyatosan hittem a horoszkópban, főleg miután elolvastam a személyre szabott horoszkópomat.
Aztán láttam egy angol videót (sajnos már régebben, pedig nagyon szívesen belinkelném) amiben ilyesmiről volt szó.
Ez egy teszt volt. Egy pszichológusnő 5 teljesen különböző de hétköznapi emberrel beszélgetett, tesztelte őket, majd elkészítette a személyes analízisüket. Amikor az 5 ember elolvasta a saját eredményét, azt nyilatkozták, hogy 80-85%ban igaz rájuk az elemzés. Aztán jött a csattanó: az 5 ember teljesen, szóról szóra ugyan azt az eredményt kapta.
Ezzel akarták szemléltetni azt, ahogy a horoszkópok működnek. Úgy készítik őket, hogy túlsúlyban legyenek a jó tulajdonságok és történések, de hogy valósnak tűnjön, forduljon elő benne negatív dolog is. Emellett csupa általános dolgot írnak bele, hogy a földön pl. minden egyes Oroszlánra ráilljen az.
Persze lehet benne hinni, mindenkinek szíve-joga, de engem pl ez a videó teljesen kiállított a hitemből..
Látom törölték a hozzászólásomat, ezért csak leírom szépen még egyszer:
Semmi tudományos alapja nincs. Aki hisz benne, az bizony HÜLYE!
Tessék, lehet törölni még egyszer ezt a borzasztó, deviáns véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!