Mennyire hihető szerintetek a napi/heti horoszkópok oldalakon?
Az altalanos jellemzeseben hiszek nagyjabol
Egy-ket oldal gyakran eltalalta heti havi eves horoszkopomat
70-80%ban is
Most olvasgattam es rohadtul nem volt jelen az amit full biztosra ajanlt tobb oldal is.
Ugy vagyok vele, ha jot ir elhiszem, pszichologia :D
Most ellentetes dolgokat irnak kulonbozo oldalak
Eddig miert valt be honapok ota amiket irtak es mist nem?
Mennyire hihető ez?
Melyik bulvár napi/heti horoszkópjáról van szó?
.
Különben pedig annyira hiszel, amennyire csak akarsz!
Ha tetszik, a másoknak hihetetlent is elhiheted!
Nem mondtam hogy hiszek azert teljesen benne
Erdeklodok
Es latom hogy kamu csupan erdekel hogy mennyire
es a Forer-hatas erdekes szerintem
az ertelmesebb valasz mint a fikazas.
Én mostanában már csak szórakozásból olvasok el többfélét, aztán koncentrálok a pozitív dolgokra, illetve azokra, ami tetszik, a rosszakat, és amit nem akarok, azokat meg kiszűröm. :-)
Igazából így már nem a "horoszkóp" előrejelzés jön be, hanem egy másik valami, amit "vonzás törvényének" is neveznek. A lényeg, hogy nekem ez egy "pszichológiai torna". Ha hagyod magad sodortatni, nyilván az is jön be, hiszen nem avatkozol be a gondolataid irányításába.
Nekem ez egyébként jó, évekkel ezelőtt nagyon rossz időszakon mentem keresztül, és elhatároztam, hogy soha többé nem akarok olyan lelkiállapotba kerülni. De nehéz volt a pesszimizmust leküzdeni úgy, hogy kívülről folyamatosan az jött vissza, hogy értéktelen vagyok, nem kellek. Munkanélküli is voltam, összevissza dobáltak, nem kellettem tartósan sehova, és úgy éreztem, hiába tanultam, hiába akarok dolgozni, a szüleim házassága megromlott, villámhárító lettem a családban közöttük, anyukám pszichésen megingott. Nem akartam depressziós lenni, de a határán voltam, úgyhogy elkezdtem irányítani a figyelmemet, és erre volt egy eszköz a különböző horoszkópi előrejelzések is. Azóta sok dolog változott pozitív irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!