Hogy udvarolnak a Bak pasik?
Figyelt kérdés
Tetszik egy bak pasi. Barátnőim bunkónak mondták, de velem nem volt az, így nem is úgy kezeltem. Velem tényleg nagyon kedves, udvarias, próbál bohóckodni előttem, néha megérint beszélgetés közben, kaptam tőle karácsonyra csokit, de úgy érzem nem lépünk egyről a kettőre hónapok óta ugyanott tartunk, nevezetesen nem képes elhívni sehova kettesben. Amikor odajön valaki hozzánk, érzem, hogy velem más stílusban/ hangnemben beszél, másokkal elég távolságtartó.
Olvastam, hogy türelem kell hozzájuk, meg nem túl jók az emberi kapcsolatokban, még nem nyerjük el a bizalmukat. De már hónapok óta tart ez a helyzet megéri rá várnom? Már 2-3 srácot visszautasítottam, de most már kell valami ami miatt tudjam, hogy érdemes tovább várnom rá.
2015. jan. 26. 20:41
3/14 anonim válasza:
Sehogy, akit én ismertem az nem udvarolt, annyit mondott, talán velem több hétig is bírna lenni, mert eddig senkit sem bírt megtűrni két hétnél tovább. Aztán később azt mondta, talán engem már el tudna venni feleségül, (ebből aztán éreztem, hogy de én sem vagyok elég jó neki). Részéről ennyi volt. Udvariasak, meg bohóckodnak, a legkomolyabb beszélgetés helyett is vagy viccelődnek vagy megsértődnek, de olyat hogy kimondja, hogy szeret meg egyéb "nyálas" dolgok, ne nagyon várj tőle.
4/14 Ozmium42 válasza:
5/14 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked mi éri meg????????????????????
6/14 anonim válasza:
Esetleg nyisd ki a szád és mondd meg neki, hogy tetszik neked.
7/14 anonim válasza:
én bak pasi vagyok, és nem udvarolok sehogy, mert utálom az összes embert. Egyszerűen idegesítenek.
9/14 anonim válasza:
Legyél vele kezdeményező és barátságos. Lehet vele komolyan beszélni. Kerüld a kliséket. BAK/F
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!