Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntő férfi tényleg...

A vízöntő férfi tényleg annyira nehéz eset?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy férfi, de képtelen vagyok rajta elmenni. Nem ismerek másik vízöntőt, s amennyire megismertem őt, eléggé illik rá a klasszikus vízöntő horoszkóp.
2015. jan. 21. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a vízöntő férfi meglehetősen nehéz eset. Azt hiszem, egy cipőben járunk, én is kiszemeltem egy vízöntő srácot, ugyanúgy nem tudok elmenni rajta, egyszer keres, ált olyan 2-3 naponta, de am nem, azt mondja, nem akar semmit csak barátként kezel, de ha egy helyiségben vagyunk, folyton bámul, folyton kérdezgeti, h szeretem-e (én meg persze nem vagyok hajlandó először kimondani, mert ugye a női önbecsülés) Na és az a fene nagy szabadságvágya... azt nem tudom, mennyire manipulatív, de nagyon őszinte, vagyis ink szókimondó, válogatás nélkül mond ki olyanokat, amit más nem, vagy legalábbis máshogy, nem olyan direkt módon. de ezt bírom benne. nekem is mindenki mondogatja, h csak játszadzik velem, de ez nem igaz, és ezt nem naivitásból mondom, kerek perec megmondta, h mit akar, nem kertelt, nem ígérgetett, mondta, h bír engem, mert olyan más vagyok, de ennyit tud mondani, aztán a jövőben meglátjuk mi lesz... jah am én is vízöntő vagyok XD
2015. ápr. 9. 16:01
 22/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, azóta mi van veletek? Mi tulajdonképpen nagyon jó barátok lettünk. Bármiről beszélgetünk, néha elmegyünk együtt színházba vagy ilyesmi. Nem görcsölök rajta, mert változatlanul kiismerhetetlen a számomra. Azt mondta, hogy szeret, de igazából ennek semmi romantikus értelme nem volt, inkább emberként, barátként szeret. De jól érzem magam vele, nézelődök más pasik után, szóval most jó. :)
2015. máj. 13. 22:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert nagyon sokat tud pancsolni
2015. máj. 24. 20:26
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
neem a vízöntők tök jó fejek, lány vagyok, nagyon jó velük lenni, csak nyitottnak kell lenned picit, hidd el és ne halgass a többire
2015. máj. 25. 04:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!