Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntő férfi tényleg...

A vízöntő férfi tényleg annyira nehéz eset?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy férfi, de képtelen vagyok rajta elmenni. Nem ismerek másik vízöntőt, s amennyire megismertem őt, eléggé illik rá a klasszikus vízöntő horoszkóp.
2015. jan. 21. 18:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen,ezt egybôl gondoltam.
2015. jan. 21. 21:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz kedves Kérdező.
2015. jan. 21. 21:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Melyik része? A bak-vízöntő problematikát azért írtam, mert a barátnőim szerint ez a férfi b!nkó. Pedig csak őszinte. Én is ugyanazt mondom nekik, amit ő, csak más szavakkal, hogy elbírja a kis lelkük.
2015. jan. 21. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
A barátaid... Várjál még. ő a Non Plus Ultra!
2015. jan. 21. 22:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de fél szavakból nem értelek meg téged.
2015. jan. 21. 22:36
 16/24 anonim ***** válasza:
1. az nem barát,aki így beszél a másikról ahogy te. 2. te szerinted tetszel neki,de nem kezdeményez, 3. tanulj meg írni,olvasni. "de képtelen vagyok rajta elmenni."
2015. jan. 21. 23:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Na jó, ez olyan vicces, hogy szánok rá egy privát üzentet. :D
2015. jan. 21. 23:03
 18/24 anonim válasza:

6-os vagyok (bika)

Már bocs, de a bika az őszinte, nem a vízöntő. Inkább pont ellenkezőleg, a vízöntő nem őszinte, hanem manipulatív. Csak annyira jól csinálja, hogy nem látsz át rajta.

Ajjaj! Csak most esett le, hogy az a dilemma, hogy tetszel-e neki. Hagyd a fenébe! Csak játszik veled. Komolyan mondom. Éveket pazaroltam arra, hogy egy gyönyörű vízöntő lányról álmodoztam. Mert azt éreztette velem, hogy érdeklem, holott csak egó fényezésre kellettem neki.

Különben a mai napig egyedül van, inkább élvezi, hogy körberajongják, mint hogy megállapodjon (30-on felül, és még mindig szívdöglesztő, de neki senki se jó).

Szerintem tegyél egy próbát: tűnj el a közeléből, és ha érdekled, keresni fig. De az ellenkezője is jó: nyomulj rá, és szívfájdalom nélkül el fog utasítani, ha már nem játszadozhat veled - amennyiben csak játék.

2015. jan. 22. 20:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Én 4 évig voltam együtt egy bikával, együtt is éltünk. Ő sajnos nem volt őszinte. Egyáltalán nem. Az egész egy hazugság volt. Velem őszinte ez a vízöntő, elég komoly bizalmi kapcsolat van köztünk. Csak épp az érzelmeit rejti el úgy, mintha nem is lennének. Olyan, mintha egy tükröt tartana elém, ami egyáltalán nem jó érzés, de tudom, hogy igaza van.
2015. jan. 22. 22:26
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két példányát volt szerencsém megismerni a vízöntő férfinak.Az egyik ronda volt, de baromi rámenős és bunkó.A másik csini srác volt és kedves, aranyos, de nem tudtam rajta eligazodni.Aztán egyszer csak eltűnt...Mellesleg egyikükkel sem voltam egy hullámhosszon , az hamar kiderült.Nem lett belőle semmi, némi zavarba ejtő beszélgetésen kívül.Én Skorpió vagyok.
2015. jan. 26. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!