Vízöntő nő-bak férfi, mit gondoltok lehet még jövője?
Volt egy bak párom, nagyon nagyon jól megvoltunk bár néha voltak viták.
Most ő valamiért mély pontra került és szakított.
Azon gondolkozok vajon le nyugszik és újra együtt leszünk vagy könnyen túl lép? Vajon neki is ugyan olyan rossz mint nekem?
jaj egyik legrosszabb:D:D már bocsika
egyébként ne vedd túl komolyan a horoszkópot, én már megtanultam,főleg ha párkapcsolatról van szó
de az az igazság ha őszintén tudni szeretnéd nem éppen a legjobb párosítás, a vízöntő mellé egy határozott, öntudatos én kellő önbizalommal rendelkező partner kell, a bak mellé pedig egy gondoskodó, szeretetteljes társ aki mellett biztonságban érzi magát, és hát, nem épp ilyen a két jegy
+ a vízöntő kiismerhetetlensége bizonytalanságot éreztethet a bakban, aki érzelmeit nehezen fejezi ki
biztosan rossz neki is, mert egy elég érzelmes jegy, de ezekről nem szokott beszélni, inkább szépen eltemeti magában
Kedves kérdező, akkor nem jó nyomon haladsz.
Mint már írtam, bak vagyok, de az összes többi horoszkóp jellemnézéséből is van, ami illik rám. Ne ebből indulj ki.
Nem tudom, hogy könnyen túl lép-e. Te ismered őt. Én magamról annyit, ez viszont valóban Bak vonás, csak a jéghegy csúcsát mutatom kívülre.
Szerintem ne tegyél semmit, hadd pihenjen a dolog egy kicsit, és hagyd, hogy ő keressen téged. Nem írtad, hogy te vagy-e a nő, de sejtem. Én is nő vagyok, és menekülök a nyomulós pasik elől. Szerintem senki nem szereti a nyomulást.
Ha szeret, akkor keresni fog.
És még valami, megérzésem, hogy nagyon fiatal vagy. Könnyen lehet, hogy nem ez a pasi neked az igazi.
:)
"bak mellé pedig egy gondoskodó, szeretetteljes társ aki mellett biztonságban érzi magát, és hát, nem épp ilyen a két jegy "
Én nő létemre sem várom el a gondoskodást, én szeretek másokról gondoskodni, persze csak addig, amíg nem kihasználásról van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!