Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntő férfi tényleg...

A vízöntő férfi tényleg annyira nehéz eset?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy férfi, de képtelen vagyok rajta elmenni. Nem ismerek másik vízöntőt, s amennyire megismertem őt, eléggé illik rá a klasszikus vízöntő horoszkóp.
2015. jan. 21. 18:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek.Valóban nehéz eset.Nem,mint párkapcsolatban,de még a barátságban is...de van azért sok jó más oldala is.:-)
2015. jan. 21. 19:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
mindegyik jegy könnyű eset és mindegyik jegy nehéz eset
2015. jan. 21. 19:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. (évek óta a legjobb barátom, társam, közös alapokra vállalt két gyerekem apja, de még mindig nem vett feleségül, mert a szabadsááág :D)
2015. jan. 21. 19:38
 4/24 anonim ***** válasza:
27%
Én nem szeretem őket.
2015. jan. 21. 19:43
 5/24 A kérdező kommentje:
Ó, igen, a szabadság. Erről már hallottam. :D Annyit mondtam rá, hogy végre. Vicces, mert ordít róla, hogy mennyire tetszem neki, de nem siet sehová.
2015. jan. 21. 19:45
 6/24 anonim válasza:
100%

Szerintem a vízöntő ember úgy általában nehéz eset - mondom ezt anélkül, hogy különösebb jelentőséget tulajdonítanék az asztrológiának. De azért úgy veszem észre, az alapvető jellemvonásokban azért van valami.

Úgy alakult, hogy a vízöntők fontos szerepet játszanak az életemben, és egyet mondhatok, soha nem fogsz beléjük látni. Nem árulják el, hogy mire vágynak, vagy hogy mi bántja őket. Emellett tipikusan elég jóeszűek, és meglehetősen nárcisztikusak. Legalábbis, ez igaz azokra, akiket én ismerek.

2015. jan. 21. 21:01
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
én is vízöntô vagyok... viszont azt vettem észre,hogy ki nem állhatom a bakokat.
2015. jan. 21. 21:18
 8/24 A kérdező kommentje:
Nekem a legtöbb barátom bak, nem valami életrevalók, de én szeretem őket. Én amúgy kos vagyok.
2015. jan. 21. 21:25
 9/24 anonim ***** válasza:
28%
4. vagyok, bak. Rühellem őket.
2015. jan. 21. 21:32
 10/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a bak túl érzékeny egy vízöntő őszinteségéhez. Még akkor is, ha a vízöntő viccbe csomagolja azt.
2015. jan. 21. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!