Mikor lesz annyira fejlett a tudomány, hogy igazolja az asztrológiát?
Látom magas szinten űzitek a mellébeszélést. Nem az én tájékozatlanságom a baj, hanem az, hogy BÁRMIT, de konkrétan TÖKMINDEGY, hogy milyen témát megragadtok, csak hogy mellébeszélhessetek, csak konkrétumot ne kelljen mondani, mert azt nem tudtok.
Ha már a mondanivalóba képtelenek vagytok belekötni, akkor beleköttök a stílusba, mint jól nevelt kuruzslók, akiknek ez az egyetlen menekülési útvonal, amikor sarokba szorítják őket. Én a tényeket képviselem, ti meg valami zavaros mesét arról hogy ezt csak ti tudhatjátok, meg működik mert csak és kész. Olyan ez mint egy vallás, pontosan akkora ostobaság is. Hol tartana a világ, ha nem lenne ennyi babonás ember...
Továbbra is fenntartom, bizonyíték vagy pofa súlyba.
ez jó.....
már rég bebizonyitotta a tudomány hogy az asztrologia humbug.Egyébként is mi lesz szegény asztrologusokkal hogy a plutó nem számit bolygónak......
Először azt kellene tisztázni, hogy mi is az asztrológia.
De konkrétan! :)
Elő a definíciókkal!
Ha mindenki ugyanazt írja, akkor indulhat a vita.
Egyébként meg minden szóért kár. :)
nem tudom, hogy tudomány-e az asztrológia, mindenesetre nem egzakt tudomány, és én sajnálok időt fecsérelni rá.
Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a magzat fejlődését befolyásolja, hogy az anyja télen terhes, vagy nyári harmincöt fokban, így van különbség a "skorpió" és a "rák" között, persze ez valószínűleg a genetikai meghatározottsághoz képest elhanyagolható.
Amit viszont a tévében látok - ha véletlenül odakapcsolok - azok az idióták, akik mindenféle hókuszpókuszokkal hülyítik a nézőiket - az mindennek az alja.
Emberek!
Hát miért kellene nekem bizonyítanom bármit is, hiszen Ti, az asztrológia ellenzői sem bizonyítatok semmit ???
Viszont én nem is kérem Tőletek !!!
Mi az, hogy mellébeszélek?
Mi mellé ?
Hát persze, a Ti gondolataitok mellé. És ?
De hiszen a Ti gondolataitok az aztrológiáról szintén csak bizonyítatlan vélekedések !!!!
Hol van részetekről az egyenlő elbírálás és az "élni és élni hagyni" ?
Sehol.
Válasz Detvai Gyulának.
Minek ide egységes definíció ?
Pl. a politika definíciója sem egységes. Van jó sok. Mindet elfogadja a szakma.
Hahó #41 !
Nem mondtuk, hogy "csak mi tudhatjuk" !
Csak azt, hogy ahogyan ti közelítitek a támát, persze hogy ÚGY nem érthető !
Van ilyen.
Mit kell ezen fennakadni ??
Egeret egérfogóval fogunk, az epret kézzel szedjük.
A 4"-os csőfogó ALKALMATLAN pl. (kar)óra javítására.
És ?
Ettől máris ostoba dolog?
Felesleges ?
Cikizni való ?
Az órás mesterek NEM szoktak hőzöngeni miatta.
Legalja TV . . . .
Minden szakmában vannak, kóklerek.
De hát attól még nem szoktunk általánosítani és az egész szakmát leszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!