Mikor lesz annyira fejlett a tudomány, hogy igazolja az asztrológiát?
Hé, #30 kezdesz bepöccenni és trágárkodni.
Hiába a kilátásba helyezett sok dolcsi, mert addig senki sem tud komoly véleményt kialakítani az aztrológiáról, amíg őneki magának nem készítenek egy komoly, személyre szabott, konkrét kérdésre kidolgozott több oldalas horoszkópot ÉS azt ő komolyan, elgondolkodva el nem olvassa.
De mivel ez CSAK őrá vonetkozik, LEHETETLEN más emberek felé bizonyításként elővezetni.
Aki az asztrológiát használja nem is szokott ilyesmit akarni! Mi nem erőszekoljuk rá a világnézetünket senkire.
Csak ti, szekpikusok követelőztök.
Hidd el, mi ellennénk a ti hőbörgéseitek nélkül is.
Még valami #30.
" ... amúgy az az általános jelenség a hívők között, hogy ha valaki nem ért egyet a hitével, akkor biztosan nem érti. "
És ?
Amúgy nem azt mondtam, hogy BIZTOSAN nem értik, hanem addig amíg nem értik, nem lehet komolyan venni őket. Márpedig Te sem érted az látszik.
Az is látszik, hogy nem is akarod érteni.
Engem ez nem zavar.
Téged zavar az asztrológia.
De ez a Te személyes problémád, amit itt szétporlasztasz és vicsorogsz hozzá.
Az emberi civilizáció a kb. tízezer éves történelme alatt rájött olyanokra, hogy hogyan lehet láthatatlan energiamezőkkel üzenetet küldeni, meg hogy az idő máshogy telik, ha gyorsan mész. Ebben a témában mi az eredmény eddig? A nagy nulla.
Ha egy tudálékos értetlen hülye idegesít, talán ne csodálkozz ezen. Tudod, te képzelődsz, és még én vagyok a hülye, amikor ezt közlöm veled? És ezt tűrnöm kéne szerinted? Kit érdekel a te szádból is az, amit az átlag Nők Lapja olvasó is elmesél? Az eredményeidre, ha lennének, kíváncsi lennék. Erre a kifogásdzsungelre meg rajtad kívül senki sem.
Bizonyíték vagy hallgass. Addig az asztrológia ostoba kuruzslás marad, semmi más.
Még jobban bepöccentél, de visszafogtad a trágárságodat, ezt értékelem !!
Elhiszem Neked, hogy kiváncsi vagy az eredményeimre. Tényleg.
De nem tudod átérezni ezeket, mert az enyémek. (Meg aztán nem is vagy olyan állapotban, te mérges vagy.)
Az asztrológia szubjektív műfaj.
Az azért furán jön ki, hogy hallgatást követelsz tőlem! Bár végre szelíd(ebb) hangnemben.
Ja, egyáltalán nem mondtam, hogy hülye vagy !!!!!
Csak azt mondtam, hogy látszik, hogy nem érted az asztrológiát. Mert az egy-két soros folyóirat irományokra hiszed, hogy annyi az asztrológia, és nem több.
És nem is teszel bele energiát, hogy jobban tájékozódj.
Az eddigiekből úgy tűnik, Te is az a típus vagy, aki nem kérdez vissza, hogy mit is kéne jobban érteni, hanem abba tesz energiát, hogy dühösködjön.
Helló #34.
Az életünknek vannak intim területei.
Tudom, hogy te is tudod, nehogy elkezj rám is kiabálni, és nehogy nekem is osszad a "Halgass" szöveget, nem kioktatlak, csak mondok valamit.
Szóval az életünknek vannak intim részei. Ki miért szeret valakit, ki miért dönt éppen úgy, ahogy ... stb.
Ehhez tud segítséget nyújtani jópár szakma. Ezeknek az eredményességét nem lehet SZÁMODRA bizonyítani. Nem ugorhatsz neki az összes tanácsadó szakma képviselőinek!
Hadd egészítsem ki:
_ - Nem ugorhatsz neki az összes tanácsadó szakma képviselőinek azért mert nem temészettudományosak.
Egyébként #25. már mondta:
"Amúgy szerintem az eredeti kérdésre csak egy korrekt válasz létezik -- nem tudjuk"
Szóval honnan veszed ezt a természettudományosság iránti igényedet ?
Az eredeti kérdés is csak azt kérdezte, hogy "mikor".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!