Miért hülyeség a horoszkóp?
Igazából nem azoknak kéne bebizonyítaniuk h hülyeség a horoszkóp akik nem hisznek benne hanem azoknak kéne bebizonyítaniuk h nem hülyeség akik hisznek benne.
Ez nem sikert eddig.
Link szakemberektől:
innen eljuthatsz ide : [link]
vagy ide : [link]
ezt olvasd el és gondolj utána.
"Annak a szegény tudósnak sem hittek, aki azt mondta, hogy a föld kering a nap körül! Csupán, mert nem tudták bizonyítani, és lám...!"
Ez az érv pedig semmi szín alatt nem állja meg a helyét...
Figyelj, öreg, vegyél le a könyvtári polcról egy pszichológiai könyvet és ott találsz tudományos cáfolatot a horoszkópra!
Többek között azt, hogy ezek a csillagképek nagy része teljesen fiktív.
Az emberek hiszékenységére éül az egész.
Én hiszek a horoszkópban mert nagyjából ez határozza meg az alapvető emberi tulajdonságokat.
Van egy könyv amibe a horoszkópom jellemzése van és abszolút igaz legalább is rám.
UTOLSÓ:
Az utolsó előtinek:Csak azt ne mond nekem hogy pl tegyük fel:van egymillió ember akinek a horoszkópja kos.akkor most mindegyik egyforma tulajdonságu?????!!!Ne mond!!!MINDEN EMBER EGYEDI!!EGYFORMA EMBER NEM LÉTEZIK.Úgy látszik TE is ahhoz a sok hülye emberhez tartozol már ne is haragudj,akik hisznek ebben a hatalmas baromságban!!
Igazából a horoszkópok nagyon relatívak. Az ember benne egyformán látszik idegesnek és nyugodtnak, stb. Rám viszont egyik sem volt eddig igaz :D
Aki ismer, az sikítozva röhög, hogy pont az ellentétem jön ki minden horoszkópomra. De szerintem leginkább azért hülyeség, mert nem a születésed mondja meg, hogy ki vagy, hanem TE. Legalábbis én így gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!