Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért hülyeség a horoszkóp?

Miért hülyeség a horoszkóp?

Figyelt kérdés
Ez a horoszkóp-téma nagyon megosztja az embereket. Kérdésem azoknak szól inkább, akik "nem hisznek" benne.. Persze én is hülyeségnek tartom a napi horoszkópokat, viszont az általános jellemzések a különböző jegyeknek szerintem "igazak". Legalábbis 95%ban igaz rám az, amit a jegyemről ír.. Valami alapja csak van, nem?
2010. febr. 6. 19:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
37%

Igazából nem azoknak kéne bebizonyítaniuk h hülyeség a horoszkóp akik nem hisznek benne hanem azoknak kéne bebizonyítaniuk h nem hülyeség akik hisznek benne.

Ez nem sikert eddig.

Link szakemberektől:

[link]

innen eljuthatsz ide : [link]

vagy ide : [link]

ezt olvasd el és gondolj utána.

"Annak a szegény tudósnak sem hittek, aki azt mondta, hogy a föld kering a nap körül! Csupán, mert nem tudták bizonyítani, és lám...!"

Ez az érv pedig semmi szín alatt nem állja meg a helyét...

2010. febr. 11. 22:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy asztrológus 18 éve azt mondta, hogy két gyermekem lesz. nos, 8. éve háromgyermekes anya vagyok:)
2010. febr. 12. 12:55
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, öreg, vegyél le a könyvtári polcról egy pszichológiai könyvet és ott találsz tudományos cáfolatot a horoszkópra!

Többek között azt, hogy ezek a csillagképek nagy része teljesen fiktív.

Az emberek hiszékenységére éül az egész.

2010. febr. 12. 17:15
 24/27 anonim válasza:
3%

Én hiszek a horoszkópban mert nagyjából ez határozza meg az alapvető emberi tulajdonságokat.

Van egy könyv amibe a horoszkópom jellemzése van és abszolút igaz legalább is rám.

2010. febr. 22. 17:30
 25/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Ez is csak egy ostobaság,egy hülyeség.A pénzről szól ez az egész,legyen mivel hülyíteni az embereket tehát ez is mint minden más csak üzlet.Én egyáltalán nem hiszek benne,és szerintem sok ember azért hisz benne mert bekontrolálja az agyába,hogy holnap mi lesz és ez neki úgy tűnik hogy megtörtént.Csak bebeszéli magának.Egyébként meg mindig ugyanazt írják.
2011. jan. 20. 15:59
 26/27 anonim válasza:

UTOLSÓ:

Az utolsó előtinek:Csak azt ne mond nekem hogy pl tegyük fel:van egymillió ember akinek a horoszkópja kos.akkor most mindegyik egyforma tulajdonságu?????!!!Ne mond!!!MINDEN EMBER EGYEDI!!EGYFORMA EMBER NEM LÉTEZIK.Úgy látszik TE is ahhoz a sok hülye emberhez tartozol már ne is haragudj,akik hisznek ebben a hatalmas baromságban!!

2011. jan. 20. 16:03
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a horoszkópok nagyon relatívak. Az ember benne egyformán látszik idegesnek és nyugodtnak, stb. Rám viszont egyik sem volt eddig igaz :D

Aki ismer, az sikítozva röhög, hogy pont az ellentétem jön ki minden horoszkópomra. De szerintem leginkább azért hülyeség, mert nem a születésed mondja meg, hogy ki vagy, hanem TE. Legalábbis én így gondolom :)

2016. okt. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!