Miért hülyeség a horoszkóp?
Ez a cikk nagyon érdekes.. Azt hiszem még utána nézek a témának.
Sajnos én már megszokásból is olvasgatom a horoszkópokat, talán legjobb lenne leszokni erről, mert ahogy az egyik válaszoló írta, még a (pár)kapcsolatok róvására is mehet..
tegnap 19:34
A holdnak igen-igen kicsi a gravitációs ereje a földi emberekre nézve, másrészt igazad van a horoszkópot a bolygók alapján készítik. Na de egy bolygó már még kevésbé hat a földre, a hatása konvergál a nullához. Mindenesetre én akkor sem fogom a horoszkópom bújni, csak azért, hogy tudjam, hogy kéne érezem magam a bolygók jelenlegi állása szerint....
A bolygók abszolúte semmilyen hatással nincsenek ránk, merthogy rohadtul messze vannak; az ősidőkben próbáltak ólomból aranyat előállítani, és imádkoztak az esőért. Ennyit a horoszkópos ember "érveiről". Szánalmas az egész.
Azért hülyeség, mert semmiféle bizonyíték nincsen rá, hogy működik.
(OFF: Én nem hiszek Istenben, de gondolom a világon mindenki így van ezzel, hisz "NINCS BIZONYÍTVA"! Szélhámosság az egész...?)
Az, hogy az asztrológia nincs bizonyítva, az olyan dolog, hogy még nem vagyunk olyan magas fejlettségen, hogy bizonyítani tudjuk, hogy hülyeség vagy valós.
Annak a szegény tudósnak sem hittek, aki azt mondta, hogy a föld kering a nap körül! Csupán, mert nem tudták bizonyítani, és lám...!
A horoszkóp működését valóban nem tudjuk bizonyítani, viszont cáfolni annál inkább. Számtalan kísérletet végeztek még a 70-es években amik SEMMILYEN összefüggést nem mutattak a bolygók állása és emberek életének alakulása között.
Néhány ilyen itt ösze van gyűjtve, aki szerint a horoszkóp működhet az bátran magyarázza meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!