Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért hülyeség a horoszkóp?

Miért hülyeség a horoszkóp?

Figyelt kérdés
Ez a horoszkóp-téma nagyon megosztja az embereket. Kérdésem azoknak szól inkább, akik "nem hisznek" benne.. Persze én is hülyeségnek tartom a napi horoszkópokat, viszont az általános jellemzések a különböző jegyeknek szerintem "igazak". Legalábbis 95%ban igaz rám az, amit a jegyemről ír.. Valami alapja csak van, nem?
2010. febr. 6. 19:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ez a cikk nagyon érdekes.. Azt hiszem még utána nézek a témának.

Sajnos én már megszokásból is olvasgatom a horoszkópokat, talán legjobb lenne leszokni erről, mert ahogy az egyik válaszoló írta, még a (pár)kapcsolatok róvására is mehet..

2010. febr. 6. 21:53
 12/27 anonim válasza:
97%

Ajánlom figyelmetekbe ezt az olvasmányt:

[link]

[link]

2010. febr. 6. 23:34
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
egyik barátnőm családja 4 tagú. közülük hárman ugyanazon a napon ünneplik a születésnapjukat, csak mindhárman más és más korúak. na, neki nem lehet semmiféle horoszkópot magyarázni, mert ez a három pont ugyanaznap ünneplő családtagja merőben más és más jellemű
2010. febr. 7. 07:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 19:34

A holdnak igen-igen kicsi a gravitációs ereje a földi emberekre nézve, másrészt igazad van a horoszkópot a bolygók alapján készítik. Na de egy bolygó már még kevésbé hat a földre, a hatása konvergál a nullához. Mindenesetre én akkor sem fogom a horoszkópom bújni, csak azért, hogy tudjam, hogy kéne érezem magam a bolygók jelenlegi állása szerint....

2010. febr. 7. 09:08
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A bolygók abszolúte semmilyen hatással nincsenek ránk, merthogy rohadtul messze vannak; az ősidőkben próbáltak ólomból aranyat előállítani, és imádkoztak az esőért. Ennyit a horoszkópos ember "érveiről". Szánalmas az egész.

Azért hülyeség, mert semmiféle bizonyíték nincsen rá, hogy működik.

2010. febr. 7. 09:54
 16/27 anonim válasza:
10%

(OFF: Én nem hiszek Istenben, de gondolom a világon mindenki így van ezzel, hisz "NINCS BIZONYÍTVA"! Szélhámosság az egész...?)

Az, hogy az asztrológia nincs bizonyítva, az olyan dolog, hogy még nem vagyunk olyan magas fejlettségen, hogy bizonyítani tudjuk, hogy hülyeség vagy valós.

Annak a szegény tudósnak sem hittek, aki azt mondta, hogy a föld kering a nap körül! Csupán, mert nem tudták bizonyítani, és lám...!

2010. febr. 7. 11:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem azért nem hittek neki. Te gyökér, az a tudós TUDTA BIZONYÍTANI, ettől tudós, és nem ilyen gyopár mint te. Amiért nem hittek neki (állítólag), az a politikai érdek, ellentmond a bevett dogmáknak. Persze könnyen lehet, hogy baromság az egész.
2010. febr. 7. 12:01
 18/27 anonim ***** válasza:
80%
Az azsztrológiát már nem is fogják bizonyítani, mert többszörösen megcáfolták, csak még azóta is megvan a joga mindenkinek naivnak lenni..
2010. febr. 7. 12:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

A horoszkóp működését valóban nem tudjuk bizonyítani, viszont cáfolni annál inkább. Számtalan kísérletet végeztek még a 70-es években amik SEMMILYEN összefüggést nem mutattak a bolygók állása és emberek életének alakulása között.

Néhány ilyen itt ösze van gyűjtve, aki szerint a horoszkóp működhet az bátran magyarázza meg:

[link]

2010. febr. 7. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan általánosságokat írnak, amik akár igazak is lehetnek, de ezek nem konkrétumok, vagyis semmi ételme nincs, mert azt én is meg tudom jósolni, hogy holnap valaki tömegközelekedni fog.
2010. febr. 7. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!