Oroszlán vagyok és nagyon erős érzelmeket érzek egy rák iránt, csak azt nem tudom, hogy + vagy - ez az érzés. Általában milyen egy oroszlán-rák kapcsolat? (O:lány, R:fiú)
Vìz ès tüz, teljes ellentetek, de ha ket ember szereti egymast akkor ezt elfogadjak es kiegeszitik egymast ,(es ez most nem horoszkop szerint) rak lany vagyok, igazan otthon ulos tipus, de en elveznem ha porgos lenne az eletem, szoval johetne egy oroszlan pasi aki at uziessegevel kirangat a lakasbol :D
2014. nov. 10. 19:10
12/15 anonim válasza:
Oroszlán lány vagyok, és a legutóbbi kapcsolatom épp egy rák fiúval volt. Sajnos. Az elejét élveztem - kábé az első hétig - aztán jöttek a viták..
Ő soha nem akart kimozdulni, még hétvégén sem. (18-19 évesek vagyunk!) Ha megbeszéltük hogy pl elmegyunk egyik legjobb barátom szülinapjára és neki "nem volt kedve" elvárta hogy én se menjek sehova. (De nem együtt lettünk volna, hanem ő otthon, én is otthon) Borzasztóan féltékeny volt, nagyjából mindenkire akivel szóba álltam... Unalmas, ellaposodott beszélgetések váltották fel a flörtölést. (Unalmas alatt én a " -hogy vagy?szeretlek.imádlak.hiányzol.mizu?" Jellegű beszélgetéseket értem) Ja, és az egész kapcsolatunk alatt egy kólára nem hívott meg... nem mintha elvárnám hogy rám költse a pénzét, de még csak az sem merült fel benne hogy megkérdezze, ami szerintem udvariatlanság.
Mióta szakítottam vele nem tud túllépni rajtam, szóval ezzel óvatosan.
Persze attól hogy nekünk nem működött nektek még lehet esélyetek!:)
2014. nov. 11. 09:07
13/15 anonim válasza:
"De két évig együtt éltünk, szóval működik.."
Magyarul nem működik, különben fent idézett még mindig együtt élne a párjával és eszébe nem jutna szakítani...
Persze aki ilyen rövid kapcsolatokra vágyik és szereti cserélgetni a partnereit, annak kielégítő lehet ez is, de...
2014. nov. 11. 11:06
14/15 anonim válasza:
most komolyan de mi köze van a szerelemnek és a horoszkópnak egymáshoz?
2014. nov. 17. 19:39
15/15 anonim válasza:
Nálam ez pont fordítva van. Rák nő vagyok. Szerintem nagyon jó kapcsolat alakulhat ki a két ember között. Életem nagy szerelme oroszlán. Ha két embernek sikerül alkalmazkodnia egymáshoz sikerülhet! Az oroszlánra szokták mondani, hogy egoista, egocentrikus és nagyképű, de hatalmas szíve van, és ha oda befogad valakit, akkor a kifelé mutatott álarc is lekerülhet róla. A rák is egoista bár kevésbé egocentrikus mint az oroszlán, érzékenyebbek, odaadóbbak, ridegebbek... az oroszlán megtalálja annak a módját, hogy vehesse le a rák páncélját, akár szánt szándékkal, akár nem. Szerintem a zodiákusban ők illenek össze a leginkább. Az oroszlán szenvedélyes, tökéletes szerető, akit szeret azért mindent megtesz. A rákkal kiegészítik egymást. Fantáziadús, érzelmes, szenvedélyes. Szinte még soha nem volt más horoszkópú párom (természetesen volt más is azért) de erős érzelmek, az első pillanattól kezdve oroszlánhoz fűztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!