Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán - Rák kapcsolat (? )

Oroszlán - Rák kapcsolat (? )

Figyelt kérdés
Oroszlán vagyok és nagyon erős érzelmeket érzek egy rák iránt, csak azt nem tudom, hogy + vagy - ez az érzés. Általában milyen egy oroszlán-rák kapcsolat? (O:lány, R:fiú)
2014. nov. 5. 18:22
1 2
 1/15 Ozmium42 ***** válasza:
37%
Oroszlán lehet rákos, de rák nem lehet oroszlános.
2014. nov. 5. 18:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Biztos...:)
2014. nov. 5. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Te vagy az oroszlány? Én pedig éppen rák fiú vagyok, de komolyan. Szerintem teszteljük le mi ketten, hogy működik-e, aztán ha jól kielégítjük egymást, mehetsz a rákba! Akarom mondani a kiszemelt rákodhoz.
2014. nov. 5. 18:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Eddig köszönöm az ilyen értelmes váloszokat. Látszik, hogy egyesek nagyon unatkoznak.
2014. nov. 5. 19:05
 5/15 anonim ***** válasza:

De most komolyan hogy nem lehet tudni, hogy mit érzel?

Tényleg mások kapcsolatára építed a jövőd?

2014. nov. 5. 19:15
 6/15 Ozmium42 ***** válasza:
Én is rák vagyok ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
2014. nov. 5. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha te lennél a fiú és a rák a lány, akkor mondanám, hogy veszett ügy, halálos kombináció. Így fordítva jobb a helyzet, de nem túl sokkal. (Az egymáshoz való alkalmazkodásra gondolok...)
2014. nov. 6. 13:05
 8/15 anonim válasza:
Bár a vérmérsékletük nem azonos, azért a gondoskodó és nagyvonalú Oroszlán papírforma szerint jó társa lehet a gyengédségre, támaszra vágyó Ráknak, aki ezt gondoskodással hálálja meg. Sőt felnéz rá, csodálja. A közös tervek, az otthonteremtés, a gyerekek nevelése ugyancsak összekovácsolhatja őket, hiszen mindketten szeretik a kényelmet, rajonganak a gyermekeikért, időskorukban pedig a közös utazás és az unokák kötik le idejük jó részét. Csak a hálószobában lesznek kínos pillanatok, az érzelgős Rák ugyanis több gyengédségre, romantikára vágyik, mint amennyit a lényegre törő Oroszlántól megkaphat. De ettől függetlenül általában boldogan néz fel az Oroszlánra, elkápráztatja társa nagyvonalúsága, határozottsága, tekintélyt parancsoló megjelenése. Mindig mindenben behódol neki. Az Oroszlánnak ez hízeleg, de egy idő után zavarja, hogy Hamupipőke nem akar királylánnyá válni, leköti az otthon, a gyerekek. Pedig ez az a két terület, ahol sosincs nézeteltérés köztük, az viszont már ütközési pont lesz, hogy az Oroszlán egyre gyakrabban egyedül megy szórakozni. A Rák eleinte örül, hogy nyugta van, később azonban ráébred, hogy házastársa mellett magányosabb, mint ha egyedül élne.
2014. nov. 6. 19:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 7. 16:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Fú..:) nekem a legutolsó kapcsolatomban pont ez volt a felállás, (oroszlán lány, rák fiú) és eleinte nagyon jó volt minden..Nekem tök tetszett, hogy ő ilyen nyugis, érzelmes, tudott is beszélni az érzéseiről a férfiak többségével ellentétben. De aztán egy idő múlva kiütköztek a különbségek, az hogy ő otthonülős volt, én meg mozgékonyabb, és szerettem volna többet járni ide-oda..Meg ő elég kötözködő volt és engem pl. a legjobban a takarékossága idegesített, mert az már nem volt normális szerintem, hogy mindig mindenből a legolcsóbbat kellett megvenni és képes volt ezen vitatkozni..De amúgy nagyon kevés veszekedés volt, és harmóniában éltünk együtt. Ő ilyen érzékeny művészlélek volt, de azért nem volt elszállva. Amit nagyon szerettem benne, az hogy bár nagyon lassan, de elérte, amit elhatározott. Szóval szerintem elég jól működhet egy ilyen kapcsolat, de az oroszlánnak hosszútávon szerintem nem elég pörgős egy rákkal..Legalábbis nekem ez volt a legnagyobb bajom vele..:) De két évig együtt éltünk, szóval működik..és persze horoszkóp csak általánosságokban igaz, lehet, hogy a te rákod teljesen más személyiség. :)
2014. nov. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!