Rák férfi bika nő mennyire illik össze? Milyen a kapcsolatuk?
Ezt olvastam egy honlapon:
"Tökéletes szexuális viszony, és közös vágy a házi tűzhely és a biztos támasz után. Kiváló alapja lehet egy remek kapcsolatnak. Szép, meghitt otthon, ragyogóan ellátott gyermekek, példás szülők. Szerencsés házasság, sokáig tartó boldogság. Nagy fokú rokonszenv és megértés alakul ki közöttük, igénylik a biztonságot, óvatosak, lelki melegség és szentimentalizmus jellemzi párosukat."
Miért nem értik meg sokan, hogy ez nem így működik. Ha már valaki a horoszkóp alapján tervez
párt választani, akkor legalább vegye figyelembe, hogy a napjegy számít legkevésbé ez ügyben.
Az újságokban előszeretettel elemezgetik, hogy mondjuk a kos összeillik az oroszlánnal. Utána
meg jön a koppanás sokaknak, akik olvasták, hogy nem működik a kapcsolat.
Te esetedben, ha a bikának pl. kos vénusza, neked meg mars halad van, másris nem olyan biztos,
hossz összeilletek asztrológiailag. Én sem jöttem ki a bika pasimmal, de az utána
következővel ikrekkel igen.
Egy jo tamacs ne nezd a csillagjegyeket, mert irnak sok mindent! Pl en oroszlan vagyok a ferjem bak es a csillagjegyunk alapjan nagyon nem illunk ossze de az igazi eletben meg nagyon is igen!!
7 eve vagyunk mar hazasok ket gyerekkel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!