A skorpiók mind olyan gonosznak mint a barátnőm?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm egy érzéketlen 21 éves lány, és skorpió. Mindenkivel túl sértően őszinte. Barátai rajtam kívül nincsenek, és mi már a gimnázium óta barátok vagyunk, már akkor ilyen volt, nem is szerette senki. Mindenki csúfolta, és nekik nem mert visszaszólni, de a gyengébbeknek igen. Az egyetemre eljutott arra a szintre hogy az erősebbeknek is visszaszóljon. Egy velünk egy egyetemre járó lány aztmondta, hogy a barátnőjének úgy és olyanokat szólt vissza, hogy már pszichológushoz akar menni. Nem akarom elhagyni a barátnőmet, de nagyon kellemetlenül érzem magam mellette. Még soha nem volt fiúja, és szűz. Engem is már nagyon durván sértegetett, de aztán megbocsájtottam neki, hisz nincs senkije. Egyébként láncdohányos, és alkoholista. Ott hagyjam őt vagy ne?2014. okt. 23. 13:04
21/23 anonim válasza:
Úgy tudom általában ilyenek, ráadásul tudatalatt ráérez a gyenge pontodra. :)
Szánalomból ne maradj mellette, mert az nem egyenlő szeretettel. Ha a kapcsolat virágzik és mindkettőtöket gazdagítja akkor maradj mellette.
22/23 anonim válasza:
Nem az ő szivét kell meglágyítanod, hanem a tied megkeményíteni!
Józa pillanatában magyarázzad el neki finoman, ha ilyen marad, nem tekinted barátodnak és akkor végképp egyedül lesz!
Ha érti, finoman.
Amennyiben nem változik, nincs szükséged olanra, aki tőled elfogad, de a te bajodban rá nem számíthatsz!
A többi az ő döntése!
.
A skorpió nem gyilkos!
Öl éhségében, ha számára ehetőt talál (ez egészen e,beri tulajdonság...) és öl -ha nem is szándékosan- önvédelemből. Ez utóbbi teljesen elfogadott a természetben.
23/23 anonim válasza:
Nos, a mi szűk családunkban kapásból 4 skorpió is van, és nincs két teljesen ugyanolyan. Illetve más közegben is tudok skorikról. Vannak hasonló vonások, de nincs két ugyanolyan, ez annál sokkal árnyaltabb, nem 12 félében kell gondolkodni akkor sem, ha érdekel ez a téma. (Akit nem érdekel, az meg úgyis le fog szólni, ha kötekedhetnékje van, valaki ahelyett, hogy leülne megnézni egy filmet vagy elolvasni egy könyvet vagy rejtvényt fejteni, esetleg játszani... stb. inkább azzal szórakozik, hogy másokba belekössön, ez ugyanolyan primitívség, mint arra támaszkodni, hogy csak 12 féle jellem létezik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!