A legjobb barátnőm egy érzéketlen 21 éves lány, és skorpió. Mindenkivel túl sértően őszinte. Barátai rajtam kívül nincsenek, és mi már a gimnázium óta barátok vagyunk, már akkor ilyen volt, nem is szerette senki. Mindenki csúfolta, és nekik nem mert visszaszólni, de a gyengébbeknek igen. Az egyetemre eljutott arra a szintre hogy az erősebbeknek is visszaszóljon. Egy velünk egy egyetemre járó lány aztmondta, hogy a barátnőjének úgy és olyanokat szólt vissza, hogy már pszichológushoz akar menni. Nem akarom elhagyni a barátnőmet, de nagyon kellemetlenül érzem magam mellette. Még soha nem volt fiúja, és szűz. Engem is már nagyon durván sértegetett, de aztán megbocsájtottam neki, hisz nincs senkije. Egyébként láncdohányos, és alkoholista. Ott hagyjam őt vagy ne?
Egyébként a csillagjegynek nincs semmi köze ehhez, én sajnálnám a szegény kitalált barátnődet.Lehet azért nem nyitni mások felé a "kitalált barátnőd", mert túl sok rossz dolog történt vele, ahogy mondtad régen mindenki csúfolta ez nyomott hagyott benne.
Ez a horoszkópos butaság egy hülyeség én bak vagyok, de nem olyan, ahogy a általánosítanak engem a bakos csordában.
2014. okt. 23. 15:51
12/23 anonim válasza:
A gonoszság nem skorpiósság kérdése....
2014. okt. 23. 19:18
13/23 anonim válasza:
Ismerek néhány Skorpiót, többek közt közeli családtagokat, barátokat és a páromat. Egyikük sem gonosz, sőt érzékenyek, kedvesek, jóindulatúak, segítőkészek.
2014. okt. 23. 19:55
14/23 anonim válasza:
Én skorpió vagyok, nem egyszerű természet, de a bak anyukám és fiam, a nyilas sógorom, az ikrek férjem és nővérem, az oroszlán lányom sem egyszerű... Vannak a horoszkópban általános igazságok, de a születési idő miatt pusztán szerintem senki sem lesz gonosz, ahhoz egyéb körülmények is kellenek. Beszól, igen, de a nyilas is beszól, meg az oroszlán is.
Egyébként meg nekem a horoszkóp szerint semmi keresnivalóm egy ikrek mellett, ehhez képest életem mindkét komoly kapcsolata ikrek volt, illetve van is:), 1 nap különbséggel születtek, még grátiszba.
2014. okt. 24. 00:16
15/23 A kérdező kommentje:
Akkor mitől ilyen? :( Már nagyon bánt hogy egy kedves szava sincs hozzám, pedig jól tudja hogy csak én vagyok neki. Nem tudom hogy lágyítsam meg a szívét
2014. okt. 24. 06:01
16/23 anonim válasza:
# 15: A Calgont tudom ajánlani...
2014. okt. 24. 10:30
17/23 anonim válasza:
Attol fuggetlenul, hogy egy lany skorpio, es gonosz, nem az osszes ilyen:D ez olyan, hogy egy feher ember flegma, akkor a tobbi feher ember is flegma:( mellesleg en is skorpio vagyok es ez banto volt :(
2014. okt. 29. 23:13
18/23 anonim válasza:
Kérdező, szerintem igazad van: skorpió nőket és férfiakat láttam már több helyzetben gonoszkodni, s ezt passzióból csinálják, önmaguk szórakoztatására, ha pedig egy embert kicsit okosabbnak látnak, azt igyekeznek minél hamarabb megszégyeniteni másik előtt. Rengeteg mindent lehet még róluk mondani.
2014. nov. 2. 12:28
19/23 anonim válasza:
Én tinédzserkori fiú haverságról tudok nyilatkozni. Én halak vagyok, egy akkori jó haverom skorpió. Állandóan beszólt, milyen béna vagy stb. holott ő sem volt nagy szám. Egyszer meguntam és olyat szóltam neki vissza hogy azután soha nem oltogatott, sőt az egyik legjobb barátom lett. Aztán elköltözött, megkerestem iwiwen, mikor még volt, de nem jelölt vissza, ez rosszul esett de ez van. Én bírom a mai napig. 24/F
2014. nov. 11. 14:08
20/23 anonim válasza:
En is skorpio vagyok, es velemenyem szerint kedves vagyok az emberekhez. :) Teny, hogy a legtobb skorpio gonosz, de ez inkabb ember kerdese, o valasztja meg milyen, nem a csillagok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!