Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfiakkal mi a...

Vízöntő férfiakkal mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Asztro ellenesek ne írjanak, köszönöm.

2014. szept. 18. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akiket én ismerek, őket túlságosan passzívnak érzem az én életstílusomhoz, egyébként teljesen különbözők.

Az egyik lusta disznó, a másik végletesen elvont, a harmadik jó haver, de nagyon kényelmes.

Ezt a hetet leszámítva (most rengeteget aludtam, volt mit bepótolni), én folyton mozgásban vagyok, ők, akiket ezzel a napjeggyel ismerek, teljesen az ellentétei. Én hamar lelépnék mellőlük, de nem ítélek napjegyből, én ilyenekkel találkoztam.

2014. szept. 21. 01:24
 12/16 anonim ***** válasza:

"Nekem is van tapasztalatom néhány"vízöntőről-" Végtelen egoisták,-akár az oroszlánok.Lusták,is szeretik ha mások kiszolgálják őket.Az Ő problémájuk a legnagyobb a többieké nem számít. És számítóak is egyben letaposnak mindent és mindenkit a saját érdekükben.Elfelejtik jótevőiket.Szóval nekem nincs jó tapasztalatom felőlük."

A fentit a 10. hozzászóló írta, és szerintem is igaz; bár véleményem szerint a Kosok, oroszlánok, nyilasok sokkal rosszabbak, együttélés szempontjából. De lehet, hogy csak azért gondolom így, mert én skorpió nő vagyok, és inkább egyedül vagyok, mint veszekedjek valakivel. Ugyanis egy Vízöntő férj ritkán van otthon, mert a szabadság a mindene.

Aki ezt nem tudja bevállalni, ne is randizzon vele, mert az ágyban nem a legjobbak; viszont azt hiszik magukról. Azonban a Kos ezerszer leköröz egy Vízöntőt szex terén. Ez sokéves tapasztalat, de ki lehet próbálni...

2014. okt. 22. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon okosak és jól értenek a pénzcsináláshoz is. Velük megfogod az isten lábát az biztos.
2014. okt. 23. 07:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Futenek esz nelkul, letepik a nokrol a bugyit, kutya nekik nem valo es ejjel-nappal lyukra vadasznak.
2015. jan. 2. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
lusta vagyok. A többi nem igaz:)
2015. jan. 2. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Szabadsag igeny de a masik felnek ezt nem szeretik megadni, viszont szeretik az olyan partnert aki egyenrangu velük..Én legalább is jopárszor kiosztottam kaptam vissza hogy nő még így nem beszélt velük, na mondom itt az ideje......

Féltékenyek folyamatosan....

LUSTA!!!!!! ÁGYBAN IS!!!! Csak vizöntő pasijaim voltak, egyik se volt nagy szám a szexben..... Az egyik már olyan szinten lusta volt hogy zuhanyozni nem volt kéeps elmenni hogy egy hét után szexeljünk nagy akaratomra.... Persze vizöntőkhöz mérten, "logikusan" ment is a fétlékenykedés hogy biztos félremegyek ezért...

Imádja ha kiszolgálják mi több elvárja de ezzel kapcsoalatban (is) ráb.szott velem..

Csak komolytalan kapcsolatra alkalmasak... vagyis ha te se törődsz semmivel se....

Napjegyem lényegtelen mert egyáltalán nem jellemző rám ám tripla ikrek vagyok és dupla oroszlán.. ( ikrek aszcendens, oroszlán hold jegy stb.. )

2016. jún. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!