Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatotok van a Brazil férfiakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
1 év "I love you" , de még nem találkoztunk.2010. febr. 8. 18:34
1/9 anonim válasza:
ez a kapcsolat akkor csak fejben létezik?
2/9 A kérdező kommentje:
1000 féle kommunikációs eszköz, amivel látni tudsz egy valós személyt: MSN, ICV, SKYPE, video chat. Kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra. :D
2010. febr. 8. 18:39
3/9 anonim válasza:
Biztos nem brazil, hanem roma, és nem meri felfedni, hogy tényleg az.
4/9 anonim válasza:
első vagyok
figyelj,
élj vele 10 napot,és többet megtudsz róla mintha egy évig csak beszélgettetek volna.brazil? sztem itt senkinek nincs nagy tapasztalata egy d.amerikai kultúrából származó emberrel kapcs.sok szerencsét
6/9 anonim válasza:
nekem brazil pasim van, isteni. o nem hohanyo, amit mond az ugy van. de a legtobb pontatlan, azt se kell elhinni, amit kerdez, igernek fut-fat, de akkor is olyan edesek, hogy keptelenseg rajuk haragudni. mindig jo kedvuek, viccesek.
7/9 anonim válasza:
Én is igy kezdtem közel egy év internet, ma már a férjem és boldogok vagyunk.
8/9 anonim válasza:
Életemben nem voltam még olyan szerelmes, mint "az én brazilom"-ba, és még senki nem szeretett engem annyira, mint ő.
9/9 anonim válasza:
Brazil barátom van már egy éve.Az utcán hangos(kicsit romás),ami zavar is néha egy kicsit.Mindig mosolygós,jókedvű.Féltékenyek.Jószívűek.Tényleg ígérnek fűt-fát,amit később nem tartanak be.Ez majdnem a kapcsolatunk rovására ment.
Ezek a tulajdonságok csak az én barátomra jellemzőek,általánosítani nem érdemes.Mindegyikük különböző.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!