Lányok, mi a véleményetek, tapasztalatotok halak férfiak tekintetében?
Milyennek mondanátok a halak férfit az alábbiakat tekintve?:
Társasági élet
Életcél, kitartás
Szenvedélyek
Intelligencia
Romantika
Lepedőakrobatika
Pénzzel való bánásmód, gazdálkodási érzék
És amit még eszetekbe jut, köszi!
Kíváncsi vagyok, hozzám képest mik a tapasztalatok :D
24/F (halak)
Eddig minden Halak pasinál azt vettem észre (családban is), hogy rendkívül hazudósak és kényelmesek, sokszor nagyon lusták, viszont a vezetői munkakörökre pályáznának állandóan ...
Lehet felőlem romantikus egy Halak pasi, ha már messziről, a testbeszédéből és mimikájából látom, hogy újra valami hantázáson töri a fejét. Társasági életben emiatt nem nagyon bíznék meg benne, sajnos itt is nagyon ritkán tartja be a szavát. Nem tudom miért, de nincs a minimális érzéke sem ahhoz, hogy belássa: csak őszinteséggel jut előre, akár kimondják neki mások, akár nem.
Társasági élet : nagyon fontos neki
Életcél, kitartás :fontos és kitartó
Szenvedélyek :előfordul, de sokszor egy 5 éves gyerek hisztije szintjén, örök gyerek, nem a legjobb értelemben, nem NŐt keres, hanem anyát
Intelligencia :hááát..nem egy halak pasim volt, nem voltak eleresztve, főleg az érzelmi intelligencia terén
Romantika :az jól megy
Lepedőakrobatika :hagyjuk...
Pénzzel való bánásmód, gazdálkodási érzék : na ebben jók
És amit még eszetekbe jut, köszi! Az én halaim erős nőket kerestek(anyapótlék), de ha ilyet láttak, akkor azt mondták, nem nőies...pfff....simán sírnak filmeken, szeretik az állatokat, jó a humoruk, de szobrászkodnak, sosem fogad el úgy ahogy vagy, jó alapanyagot keres és alakít olyanná, amilyíet akar. Aztán megszoksz vagy megszöksz. Bosszúból simán megcsalna.
Párom is halak... én is.. :)
Társasági élet: munka mellett nem sok szabadidő van, de ha van, általában együtt megyünk mindenhova.
Életcél, kitartás: hamar el tud keseredni, ha valami nem sikerül, de hálistennek mindig erőt tudunk egymásból meríteni.
Szenvedélyek: káros nincs, amúgymeg a csoki.. :)
Intelligencia: okos, értelmes.. az első férfi akivel egy hullámhosszon vagyunk; nem mellesleg a szakmáját nagyon érti.
Romantika: mikor milyen kedve van, de az ölelés/ puszi bármikor jöhet
Lepedőakrobatika: hát.... igen... 10-es skálán 11.. :)
Gazdálkodási érzék: tud spórolni mindig
Van viszont olyan halak pasi ismerősöm/rokonom, aki tényleg szokott füllenteni, bár nekem már elég csak rá néznem, és tudom, mikor mond igazat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!