Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lányok, mi a véleményetek,...

Lányok, mi a véleményetek, tapasztalatotok halak férfiak tekintetében?

Figyelt kérdés

Milyennek mondanátok a halak férfit az alábbiakat tekintve?:

Társasági élet

Életcél, kitartás

Szenvedélyek

Intelligencia

Romantika

Lepedőakrobatika

Pénzzel való bánásmód, gazdálkodási érzék

És amit még eszetekbe jut, köszi!

Kíváncsi vagyok, hozzám képest mik a tapasztalatok :D

24/F (halak)

2014. aug. 14. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Előrebocsájtom, nem hiszek a horoszkópban, sosem érdekel, kinek mi a horoszkópja, de két lány mondta már nekem, hogy a halak nem jó csillagjegy férfinél. Labilisak és kiszámíthatatlanok.
2014. aug. 14. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Élnek, mint hal a vízben.
2014. aug. 15. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Társasági élete élénk,de csak kevés embert enged igazán közel magához. Habár intelligens, eléggé lusta, ezért sokáig keresi az életcélját és az ideális munkahelyet. Pénzzel jól bánik,de elég kevés van neki belőle a fenti okoknál fogva. Sajnos szenvedélybetegségekre(dohányzás,drog) erősen hajlamos. Romantikus személyiség,nagyon jól megérti a nőket testileg-lelkileg. Viszont nem lepedőakrobata. A szexet is az érzelmek felől közelíti meg. Mennyi igaz rád ezekből?:)
2014. aug. 15. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszadónak: Kicserélem a tapasztalatodat a saját magamra jellemző szavakkal: Társasági élete nem túl élénk, csak kevés embert enged igazán közel magához. Intelligens, szorgalmas, már megtalálta az életcélját de az ideális munkahelyet még nem, mivel még mérnökin tanul. Pénzzel jól bánik, van neki belőle a fenti okoknál fogva. Szenvedélybetegségekre(dohányzás,drog) nem hajlamos. Romantikus személyiség. A szexet is az érzelmek felől közelíti meg. Ez vagyok én :).
2014. aug. 15. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Eddig minden Halak pasinál azt vettem észre (családban is), hogy rendkívül hazudósak és kényelmesek, sokszor nagyon lusták, viszont a vezetői munkakörökre pályáznának állandóan ...

Lehet felőlem romantikus egy Halak pasi, ha már messziről, a testbeszédéből és mimikájából látom, hogy újra valami hantázáson töri a fejét. Társasági életben emiatt nem nagyon bíznék meg benne, sajnos itt is nagyon ritkán tartja be a szavát. Nem tudom miért, de nincs a minimális érzéke sem ahhoz, hogy belássa: csak őszinteséggel jut előre, akár kimondják neki mások, akár nem.

2014. aug. 18. 08:00
 6/7 anonim válasza:

Társasági élet : nagyon fontos neki

Életcél, kitartás :fontos és kitartó

Szenvedélyek :előfordul, de sokszor egy 5 éves gyerek hisztije szintjén, örök gyerek, nem a legjobb értelemben, nem NŐt keres, hanem anyát

Intelligencia :hááát..nem egy halak pasim volt, nem voltak eleresztve, főleg az érzelmi intelligencia terén

Romantika :az jól megy

Lepedőakrobatika :hagyjuk...

Pénzzel való bánásmód, gazdálkodási érzék : na ebben jók

És amit még eszetekbe jut, köszi! Az én halaim erős nőket kerestek(anyapótlék), de ha ilyet láttak, akkor azt mondták, nem nőies...pfff....simán sírnak filmeken, szeretik az állatokat, jó a humoruk, de szobrászkodnak, sosem fogad el úgy ahogy vagy, jó alapanyagot keres és alakít olyanná, amilyíet akar. Aztán megszoksz vagy megszöksz. Bosszúból simán megcsalna.

2014. szept. 5. 18:01
 7/7 anonim válasza:

Párom is halak... én is.. :)

Társasági élet: munka mellett nem sok szabadidő van, de ha van, általában együtt megyünk mindenhova.

Életcél, kitartás: hamar el tud keseredni, ha valami nem sikerül, de hálistennek mindig erőt tudunk egymásból meríteni.

Szenvedélyek: káros nincs, amúgymeg a csoki.. :)

Intelligencia: okos, értelmes.. az első férfi akivel egy hullámhosszon vagyunk; nem mellesleg a szakmáját nagyon érti.

Romantika: mikor milyen kedve van, de az ölelés/ puszi bármikor jöhet

Lepedőakrobatika: hát.... igen... 10-es skálán 11.. :)

Gazdálkodási érzék: tud spórolni mindig

Van viszont olyan halak pasi ismerősöm/rokonom, aki tényleg szokott füllenteni, bár nekem már elég csak rá néznem, és tudom, mikor mond igazat..

2014. szept. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!