Skorpió csillagjegy, vizöntő aszcendens, halak holdjegyről mi a véleményetek? Milyen személyiségileg/külsőre?
Skorpió személyiség-vitalitás: szeret szemlélődni, befelé figyelni. Aktív. Elemzi az érzelmeit, folyton mindent megfigyel.
A Vízöntő is szanaszéjjel figyeli a világot, van benne némi hajlam - ne kövezzetek meg bocsi- a boszorkányságra. Ő mindenkinek a barátja akar lenni.
Ebből egyelőre lesz egy olyan Skorpió, aki akarata ellenére a fél világgal barátkozna, de közbe néha jól meg is szurkálná őket, vagy barátkozna de ő magát elrejtené. Szórakoztató egyed tud lenni az tuti, de az önbizalmát meg kell szereznie, mivel levegős-víz párosítás, saját magát egy ideig nem fogja érteni.
Szivesen elmenekülne egy adott helyzetből.
Rossz esetben szerintem ismerkedik, érzeleg, elmenekül-megijed és ha a szemére hánynak valamit akkor szúr.
Jó esetben vidám, cserfes, imádja a gyógyteákat, a masszázst, ha kap, és amúgy érdekelne hol van az Uránusza, a Vénusza :D
Külsőre nem tudom, túl összetett.
Külsőre? Komolyan? Azt gondolod, hogy a születési dátumbefolyásolja a külsőt?
A személyiségnek sincs a világon SEMMI köze hozzá, hát még a külsőnek.
Nem befolyásolja a születési dátum sem a személyiséget, sem a külsőt, csak árulkodik róla. Ahogy a térkép sem befolyásolja, hol van az Velencei-tó, csak megmutatja.
De mondjuk én kos vagyok, úgyhogy abban hiszek, amiben akarok... :)
> Nem befolyásolja a születési dátum sem a személyiséget, sem a külsőt, csak árulkodik róla. Ahogy a térkép sem befolyásolja, hol van az Velencei-tó, csak megmutatja.
Érdekes hasonlat. A probléma az, hogy a térképet a valóság alapján készítik, tehát utólagos dolog. A horoszkóp pedig előre próbálja megjósolni (kategorizálni) egy ember személyiségét egy szám alapján. Lássuk már be, hogy ez úgy baromság, ahogy van, a hasonlattal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!