Az Ikrek (férfi) és a Nyilas (nő) mennyire illenek össze, unatkozni fog az Ikrek?
ha pl. ikrek 92. junius 14. a nyilas pedig 93. december 14. született tényleg teljes ellentétek ? hallott már valaki hasonlórol ?
előre is köszönöm a válaszokat!
ikrek-nyílas??? meg ne probáld bukott ügy az egész-,-
de most komolyan ha ezt mondanám nem próbálnád meg a kapcsolatot?:D őszintén hagyjál fel sztm ezekkel a dolgokkal nem a horoszkóp fogja eldönteni összeilletek-e
nem hiszek a napi heti haviba. sose olvasom csak a jellemzésbe meg hogy kihez ki illik mert eddig rengeteg olyan dolgot olvastam amik igazak rám és oké hogy kb. minden emberre igazak de ha pl. elolvasom egy szűzét egyáltalán nem igaz rám.
mikor először végig néztem az exeim horoszkópját ledöbbentem mennyi igazság van ebbe pedig nem szoktam ilyen felesleges butaságokkal foglalkozni.
Jó haverok, egyáltalán nem fog unatkozni az Ikrek, bírni fogja a Nyilas dolgait, és több, mint valószínű, hogy nagyon megszereti. Mert a Nyilas szórakoztató társaság, jó programokat tud kitalálni. Az Ikreknek pedig ez kell, hogy legyen egy társa a szabadidős tevékenységekben.
Viszont a Nyilas hamar elkezd szenvedni a kapcsolatban, mert igényli a sok összebújást, a közös terveket, közös életet, érzéseket, ami neki természetes, viszont az Ikreknek nem, az Ikrek nem akar kötődni, nincs szüksége a társa állandó jelenlétére, ölelésére.
Eleinte azért az Ikrek eljátssza, hogy kedves, a Nyilas pedig nem akar egyből mindent közösen, így eleinte nem bukik ki, de később igen. Egy Ikrek pasi mellett kész magány és szenvedés az élet. Kivételek persze lehetnek, tehát nem általános érvényű, csak jellemző a többségre.
A kedves 6-os nagyon pontosan leírta. Mindezeket én is átéltem és látva az Ikrek minimálisan sem kötődni akarását, nagyon sokat szomorkodtam és tuttira azt hittem, hogy velem van a baj. Kicsit megnyugodtan olvasva, hogy ezek szerint nem csak velem csinálja ezt.
Sokan mondták azt is, hogy az Ikrek-nek van egy nagyon csúnya oldala is az állandó vigyorgásai mögött, sokáig nem észleltem semmi erre utalót. Kedves Nyilas, csak azt tudom mondani, hogy több Ikrek férfi és nő ismerőseim esetében nagyon is tapasztaltam azt, de csak hosszú távon, hogy rendkívül ravasz természetűek, s a stratégiái nagyon sok esetben önzőek, még csak véletlenül sem egy akármilyen közös célt segítenek.
A magyar színészvilágban is van két eléggé híres példa erre és világosan látszik, hogy az Ikrek pasik egy senkik lettek volna, ha nem akaszkodnak sikeres és ügyes színésznőkre ...
Jobb, ha csak olykori haver lesztek az Ikrek-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!