Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Skorpió csillagjegy mikor a...

A Skorpió csillagjegy mikor a legerősebb? Számít, hogy novemberi vagy decemberi?

Figyelt kérdés
miért ez a zodiákus legerősebb jegye?

2014. szept. 2. 22:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

tudsz úgyis kommentelni, hogy nem idézgetsz agyba-főbe? értem, hogy tetszik, de sok helyet foglal :D ha kicsit is jártas lennél a témában tudhatnád, hogy a zodiákus legerősebb jegye, csak gondoltam valaki hátha tudja miért. (ez egyértelműen nem te vagy)

bocs, hogy mobilról nincs mindig kedvem nagybetűkkel szórakozni :D

2014. szept. 4. 22:31
 12/21 A kérdező kommentje:

amúgy a te válaszod biztos hasznos számomra, mikor semmi konkrétumot nem írtál, csak egyetértesz és másolgatsz.. -.-

szóval, ha van valami véleményed, akkor most fejtsd ki kérlek, mert már elegem van ebből a hülyeségből. egy kérdésre se kaptam választ eddig, itt az alkalom, hogy megírhasd ilyen nincs és hülyeség, de csak tényekkel alátámasztva.

2014. szept. 4. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Más helyesírását persze van kedved fikázgatni a mobilodról, ugye? :)

Véleményem már kialakult rólad, de azt inkább nem osztanám meg, ha nem bánod. Szerintem nem.

Ahhoz képest viszont, hogy eleged van ebből a hülyeségből, elég vehemensen ráfeküdtél a témára ;)

2014. szept. 4. 22:41
 14/21 A kérdező kommentje:
nekem is megvan a velemenyem a magadfajtakrol ne aggodj :) mindenre valaszoltal csak a kerdesre nem, ezt nem tudom hanyadszorra kell leirnom h felfogd.. az elobb felajanlottam, de nem eltel vele. miert talan megkene koszonnom az idiota valaszaid? amik szerinted hasznosak es bennuk van a valasz a kerdesre? sajat magadat egeted le
2014. szept. 5. 10:54
 15/21 A kérdező kommentje:
ja es kosz h nem masolgattal. latod tudsz te, ha akarsz
2014. szept. 5. 10:55
 16/21 anonim ***** válasza:

Jó, jó, én kérek elnézést, hogy az INTELLIGENS szóba véletlen egy "l" betűt ütöttem, tényleg. Na mindegy...

De azért megsúgom, mielőtt helyesírást oktatsz, keresd meg a SHIFT nevű billentyűt a gépeden (mindkét kezed felé tettek, hátha a hozzád hasonlók nem tudnák megjegyezni hol a bal meg a jobb oldal). Egy ilyen kis felfele mutató nyíl is van rajt (hátha nem tudsz olvasni). ;)

2014. szept. 5. 16:17
 17/21 A kérdező kommentje:

neked meg most mondom másodszorra, hogy mobilról vagyok te agyhalott, na mindegy :D

látod semmi értelmeset nem tudsz mondani, erre "beszólsz", hogy nem írok nagybetűvel.. fúúúúú mekkora oltás

azért írok így, mert tetszik és kényelmes

2014. szept. 7. 22:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem oltásnak szántam, az eddigi hozzászólásaid pedig nem igen olvastam, mellesleg telefonon is létezik nagybetű. Na mindegy.
2014. szept. 8. 16:54
 19/21 A kérdező kommentje:

már csak azért sem fogok nagybetűvel írni, de leírom még egyszer hátha felfogod: nekem így tetszik :D

te aztán nagyon "inteligens" vagy

2014. szept. 8. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
cicaharc :(
2014. szept. 13. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!