A Skorpió csillagjegy mikor a legerősebb? Számít, hogy novemberi vagy decemberi?
tudsz úgyis kommentelni, hogy nem idézgetsz agyba-főbe? értem, hogy tetszik, de sok helyet foglal :D ha kicsit is jártas lennél a témában tudhatnád, hogy a zodiákus legerősebb jegye, csak gondoltam valaki hátha tudja miért. (ez egyértelműen nem te vagy)
bocs, hogy mobilról nincs mindig kedvem nagybetűkkel szórakozni :D
amúgy a te válaszod biztos hasznos számomra, mikor semmi konkrétumot nem írtál, csak egyetértesz és másolgatsz.. -.-
szóval, ha van valami véleményed, akkor most fejtsd ki kérlek, mert már elegem van ebből a hülyeségből. egy kérdésre se kaptam választ eddig, itt az alkalom, hogy megírhasd ilyen nincs és hülyeség, de csak tényekkel alátámasztva.
Más helyesírását persze van kedved fikázgatni a mobilodról, ugye? :)
Véleményem már kialakult rólad, de azt inkább nem osztanám meg, ha nem bánod. Szerintem nem.
Ahhoz képest viszont, hogy eleged van ebből a hülyeségből, elég vehemensen ráfeküdtél a témára ;)
Jó, jó, én kérek elnézést, hogy az INTELLIGENS szóba véletlen egy "l" betűt ütöttem, tényleg. Na mindegy...
De azért megsúgom, mielőtt helyesírást oktatsz, keresd meg a SHIFT nevű billentyűt a gépeden (mindkét kezed felé tettek, hátha a hozzád hasonlók nem tudnák megjegyezni hol a bal meg a jobb oldal). Egy ilyen kis felfele mutató nyíl is van rajt (hátha nem tudsz olvasni). ;)
neked meg most mondom másodszorra, hogy mobilról vagyok te agyhalott, na mindegy :D
látod semmi értelmeset nem tudsz mondani, erre "beszólsz", hogy nem írok nagybetűvel.. fúúúúú mekkora oltás
azért írok így, mert tetszik és kényelmes
már csak azért sem fogok nagybetűvel írni, de leírom még egyszer hátha felfogod: nekem így tetszik :D
te aztán nagyon "inteligens" vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!