Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Skorpió csillagjegy mikor a...

A Skorpió csillagjegy mikor a legerősebb? Számít, hogy novemberi vagy decemberi?

Figyelt kérdés
miért ez a zodiákus legerősebb jegye?

2014. szept. 2. 22:20
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam, októberi
2014. szept. 2. 23:04
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem, mint ahogy az egész csillagjegyes cucc, meg horoszkóp se számít.
2014. szept. 3. 10:38
 3/21 A kérdező kommentje:
ember ki mondta neked h számít bármit is? :D ha ennyire nem érdekel mit keresel ebben a kategóriában? nem merült még fel benned, hogy a gyakori arra van, hogy valaki feltesz egy kérdést, akkor valószínüleg olyan emberek válaszát várja, akik tudnak rá válaszolni, nem pedig hülye emberek gyökérségeit. arra az egyre még nem gondoltál, hogy engem ez érdekel,hm? lehet h hülyeség, lehet h nem, de engem ÉRDEKEL. felfogtad? remélem érthető voltam, ha nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdéshez javaslom, hogy menj innen. ;)
2014. szept. 3. 18:59
 4/21 A kérdező kommentje:
ja és csillagjegy = horoszkóp
2014. szept. 3. 19:00
 5/21 anonim ***** válasza:

"ha ennyire nem érdekel mit keresel ebben a kategóriában?"

De érdekli, ezért van itt ebben a kategóriában.

"nem merült még fel benned, hogy a gyakori arra van, hogy valaki feltesz egy kérdést, akkor valószínüleg olyan emberek válaszát várja, akik tudnak rá válaszolni, nem pedig hülye emberek gyökérségeit. "

#2-es tudott választ írni a kérdésedre. Az egy más dolog, hogy te nem tudod elfogadni az általa írt választ.

" arra az egyre még nem gondoltál, hogy engem ez érdekel,hm? lehet h hülyeség, lehet h nem, de engem ÉRDEKEL. felfogtad?"

Szerintem fel, mert egy szóval sem írta a #2 válaszíró, hogy téged nem érdekel a horoszkóposdi...

"remélem érthető voltam, ha nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdéshez javaslom, hogy menj innen. ;)"

Érdemben szólt hozzá, olyannyira, hogy én támogatom is az általa kifejtett véleményt.

2014. szept. 4. 17:09
 6/21 A kérdező kommentje:
hát látom te aztán végképp nem értesz hozzá, és egyáltalán nem válaszoltatok a kérdésre,szóval tiplizz te is pajti
2014. szept. 4. 17:20
 7/21 A kérdező kommentje:
afelett kecsesen elsiklottál h ketteske azt írtah a horiszkóp egyáltalán nem számít... :D hát mit ne mondjak ebből mindent megtudtam, amit akartam :'DDD és erre jössz te és közlöd h érdekli a téma, érdemben válaszolt és te egyetértesz vele. sírok :"DDDDDDD
2014. szept. 4. 17:25
 8/21 anonim ***** válasza:

Én elmondtam a saját véleményem, és tiszteletben tartom, ha téged érdekel a horoszkóposdi. Csak ne ez irányítsa az életed. Ne függjél már ettől ennyire, amit leírnak, jellemzés, napi előrejelzés, ne eszerint élj. Erre már sokan próbáltak rávilágítani, látom kevés sikerrel.

Ja és kérdező, még valami... próbálj kicsit összeszedettebben válaszolni, nem kell rögtön az embernek támadni, próbálj inteligens választ adni, tudod ez egy ilyen jó tanács, fogadd meg.

5-ös, köszönöm hogy mellettem álltál. Jó tudni, hogy nem mindenki akar letámadni a nézeteim miatt.

2014. szept. 4. 20:36
 9/21 A kérdező kommentje:

hát nem én írom azt intelligenst egy l-lel...

és már nem tudom hanyadszorra kell nektek elmondanom, hogy nem a horoszkóp szerint élem az életem, egyáltalán ezt honnan vettétek?

nem támadtam senkit, egyszerűen rohadtul elegemvan abból, hogy az esetek 80%-ában olyan emberek kommentelnek, akik kb semmi értelmeset nem tudnak mondani.

őszíntén, szerinted hasznosnak bizonyult számomra a válaszod? megtudtam belőle a kérdésemre a választ? nem. ha nem hiszel benne vagy szerinted ilyen nincs, akkor írd azt, fejtsd ki stb.. mint mondtam engem csak érdekel,hogy van-e. ha tudod, hogy nem írd azt és ne gyere ide azzal szórakoz h jaaj ez az egész horoszkóp nem számít stb. lehet hogy vanakinek fontos az életében horoszkóp, na és? ki vagy te, hogy befolyásold? én meg csak feltettem egy kérdést... nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni. meg ha szerinted baromság az egész minek veszed egyáltalán a fáradtságot, hogy elolvasd és válaszolj? (válaszodnak abban a tudatában, hogy nem lesz hasznos számomra)

2014. szept. 4. 21:14
 10/21 anonim ***** válasza:

"hát nem én írom azt intelligenst egy l-lel... "

Mi pedig ismerjük a mondatkezdő nagybetűt, de ezen szerintem nem fogunk összeveszni.

"nem támadtam senkit, egyszerűen rohadtul elegemvan abból, hogy az esetek 80%-ában olyan emberek kommentelnek, akik kb semmi értelmeset nem tudnak mondani. "

Lehet hogy nem támadtál senkit, vagy legalábbis nem volt szándékodban. De ez a lekezelő, pökhendi hozzáállásod eléggé bicskanyitogató stílust mutat be, még ha valójában nem is ilyen a stílusod.

"őszíntén, szerinted hasznosnak bizonyult számomra a válaszod? megtudtam belőle a kérdésemre a választ?"

Én meg. Mivel a csillagjegyeknek a világon semmiféle szerepük nincs senki személyiségének alakulásában, ezért egyrészt semmit nem számít, hogy októberi vagy novemberi születésű, másrészt én még sosem hallottam vagy olvastam senkitől, hogy a skorpió jegy lenne a legerősebb. Miben legerősebb? Legdominánsabb? Legnagyobb lélekszámot tömörítő? Magának a kérdésnek sincs sok értelme így, önmagában, tehát értelmes választ se nagyon lehet rá adni. Legfeljebb tippelgetni, hogy mire is gondolhattál, mikor kiírtad ezt a kérdést.

"én meg csak feltettem egy kérdést... nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni."

Mi pedig csak válaszoltunk... Talán ebből sem kellene.

"meg ha szerinted baromság az egész minek veszed egyáltalán a fáradtságot, hogy elolvasd és válaszolj? "

Hátha tudunk segíteni... De úgy tűnik, neked nem lehet, de semmiféleképpen nem érdemes.

"(válaszodnak abban a tudatában, hogy nem lesz hasznos számomra)"

Nem egészen. Válaszolunk annak tudatában, hogy hátha hasznos lesz számodra. Az már nem a mi bajunk, ha nem. Viszont örülünk, ha igen. Ilyen egyszerű a dolog.

2014. szept. 4. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!