Akik hisznek a csillagjegyekben milyen lányt választanátok inkább? Vízöntő vagy Oroszlán?
Figyelt kérdés
tudom,hogy nem ez alapján kell választani stb szal az ilyen válaszokat inkább le se írjatok mert unalmas :) én se ez alapján döntök csak érdekességképpen írtam ki!2014. aug. 25. 15:12
1/12 anonim válasza:
Vízöntőt, az oroszlánnal elég nehéz kijönni.
3/12 anonim válasza:
Vïzöntö vagyok ės nő
a fėrjem szüz ės nagyon jol kiegėszitjük egymàst :))
"Vizontovel"sem egyszerü :)az ėlet akaratos vagyok,összinte,nem szeretem ha megfojt a szerelmėvel,nem tudom ki mutatni de ennek ellenėre ragaszkodo vagyok, szerelmemet" hàzias vagyok, nem szeretem ha paramcsolni irànyitani akarnànak,szabadszaju vagyok, haragtarto:-(
4/12 anonim válasza:
Egyiket se, mert a vízöntő hisztis és ordibál, az oroszlán hisztis és beképzelt.
Vannak jobb nők is, pl mérleg, nyilas, bak, szűz...
5/12 anonim válasza:
:)Ja ez nem csak a csillagjegytöl függ hanem ki milyen "csalàdban"nöt fel hogyan neveltėk.
Minden embernek csillagjegyünek van jó ės rossz tulajdonsàga .
6/12 anonim válasza:
Én oroszlányt választanék magamnak, aki orosz akcentussal beszél szerintem nagyon szexi. :D
7/12 anonim válasza:
A tiedtől is függ. Ne földjegyűt, mert azok nagyon makacsok és azt hiszik hogy magabiztosak. Nőbe ez nem feltétlen szerencsés. Tűzjegyű az jó, az oroszlánra szavazok.
8/12 anonim válasza:
Vízöntő vagyok, csöndes és nem hisztizek, szerintem roppant béketűrő vagyok.
9/12 anonim válasza:
Miért is hagyhatnák ki fiataljaink a keleti (kínai, thai stb.) lányokat, akik nem eszerint a kategória szerint lettek besorolva?
10/12 anonim válasza:
Aranyos ,kedves lányt választanék egy olcsó k..va helyett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!