Rák nő a rák férfival hogy jön ki párkapcsolatban hosszú távon?
"De én pont az a fajta vagyok, hogy inkább nem vagyok rosszindulatú és nem beszélek ki senkit...."
"De sosem szoktam hisztizni, ordibálni otthon. És pont, hogy alkalmazkodónak tartom magam, főleg, ha..."
Na ezek annyira tipikus rák nős megszólalások. Állítom a rák nők 99%-a ugyanezt vagy hasonlót írt volna ezen hozzászólásokra. No comment.
4. es van ellenpélda is.
Mi Rák-Rák ként majdnem 30 éve ismerjük egymást, és 27 éves házasok vagyunk.
Bizonyos dolgokban kiegészítjük egymást, és van amiben egyezünk.Pl. olvasás, állatok, természet,vizek, horgászat szeretete,zenei ízlésünk is hasonló,(rock)
Az igaz,hogy itthon én vagyok a nyak,ő a fej...:)) de tud ő is nyakas lenni, és szelídségünk ellenére jókat szoktunk veszekedni is.
Nem unalmas az életünk...de tudunk jókat hallgatni is együtt ,pl.horgászás közben...:))
Az én szüleimnek mindkettőnek rák a csillagjegye, és több, mint 30 éve házasok, 2x is összeházasodtak.
De ez a horoszkóposdi akkora hülyeség, hogy nehéz is elmagyarázni. Aki eszerint rendezi be az életét, véleményem szerint ostoba, de a fenti példa hátha megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!