Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatokat várok! Szerintetek sok 19 év egy párkapcsolatban? Működhet hosszú távon?
Mi a hosszú táv? Egy élet, vagy pár év?
Az első barátom 21 évvel volt nálam idősebb (én 17, ő 38 volt), 3 évig voltunk együtt.
A második kapcsolatomban 16 év volt a korkülönbség, de ő nős volt, szóval az nem számít, mert nyilvánvalóan nem terveztünk közös jövőt, ennek ellenére ez is 3 évig tartott.
A harmadik komoly kapcsolatomban szintén 3 évet "húztam le", ott is 21 év volt a különbség. Na, vele már terveztünk gyereket, meg nézegettük, hogy alakítjuk át a házat, stb, de aztán kiléptem, mert olyan magas lángon égett a kapcsolatunk, hogy kicsináltuk volna egymást. Őrületes nagy szerelem volt, mindkét részről mi voltunk egymásnak a nagy Ő, de nem működött volna hosszú távon. A mai napig gyakran beszélünk, és rengetegszer előjön a "mi lett volna ha".
A férjem egy fél évvel idősebb nálam, most várjuk a harmadik gyerkőcünket.
34/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!