Szempillaspirál. Kérlek tapasztalatokat írjatok, ne reklámot?
a) melyik dúsít a legjobban?
b) melyik hosszabítja a pillákat a legjobban?
c) melyik íveli őket a legjobban?
ha lehet azt is írjátok meg hol kapható :))
nekem a Max Factor 2000 calorie vált be, az ára is 2ezer, de nem minden nap azt használom, igazi műszempillákat csinál. Nem vízálló, mégis tartós. DM-ben kapható.
Minden napra Alverdéset használok, hogy kímélje a szememet vagy Avonosat, mert az olcsóbb, hát sehol sincsenek a Max Factorhoz...
Nekem a Maybelline Colossal Volum' Express (nem a vízálló) jött be eddig a leges-legjobban. Hosszabbít, dúsít, ível stb stb. De nem véletlenül az egyik legnépszerűbb spirál ;)
Rossmann, DM, Müller... ezekben tuti megtalálod:)
én a,b,c-re egy spirált használok bourjois volume clubbing .Ez nem reklám tényleg nyújtja amit kell. Ami még nagyon jó bourjoistól és olcsóbb is az a volume black az is jó,bár a clubbing feltünőbb pillákat csinál.
Douglasban szoktam őket venni.
A: Essence I love extreme, Maybelline Colossal Volume express.Rossman és DM
B: ugynaz mint az A válasznál
C: Lovely curling pump up Rossman
Annyit tennék hozzá, hogy az Essence feketébb pillákat csinál mint a Maybelline.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!