Melyik szempillaspirál a legjobb az alábbiak közül?
Holnap fogok venni, és itt a neten ezekről olvastam elég jókat, amik még árban is megfelelnek nekem. Szerintetek melyik a legjobb? Vagy másfajtát is mondhattok, ha tudtok valami tuti jót.
Rimmel Extra Wow Lash, Essence Maximum Definition, Esence I love volume, Esence I love Extreme vagy Bourjois Volume Clubbing?
használtam már rimmelt,max factort,loreál szempillaspirált is egyik se ért semmit számomra. Vagy 5x kell rákennem hogy normális méretű legyen amitől persze csomós az egész,és ezek egy árkategória a bourjoissal. Ehhez képest bourjois spirállal nagyon gyorsan tudom elérni a kívánt hatást,és nem csomósodik,annyi hogy kicsit nehéz lemosni,nagyon ragaszkodó egy spirál de ez a legkevesebb.
Ezt neked kell eldöntened,én elmondtam a véleményem:)
Az Essence I love extreme-t használom most. Nagyon meg vagyok vele elégedve. És nem mellesleg nagyon olcsó. Kipróbálásra tervezem a Bourjois Clubbing-ot.
Ezek mellett még nagyon szerettem a Maybelline sárga, lila és piros tubusos spiráljait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!