Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a Halak jegyű...

Mit gondoltok a Halak jegyű emberekről és?

Figyelt kérdés

És hogyan jellemeznétek őket vagy ha ti halak vagytok hogy írnátok le magatokat

(Ne linkelgessetek horoszkópokat légyszives más emberek véleményére vagyok kíváncsi azért itt teszem fel a kérdésemet)

2014. júl. 1. 16:44
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
L / F ?
2014. júl. 15. 14:45
 22/23 A kérdező kommentje:
L és te is halak vagy? :) F/L?
2014. júl. 15. 14:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Hello!

Én halak férfi vagyok, rák holdjeggyel, bak aszcendenssel. A kettősség tényleg jellemző, viszont kitartóbb vagyok, mint az átlag emberek, nekem kb minig mindenért többet kell küzdenem az életben, és ezt tényleg a bak aszc-hez is leírták valahol és tényleg érezhető. Az intelligencia, műveltség fontos számomra: 2 hangszeren tanultam meg játszani, mérnöknek tanulok, a sport is egész jól megy hobbi szinten, szeretek mozogni. Én is nehezen tűröm, ha valami nem sikerül, de képes vagyok akárhányszor nekiugrani. Becsületesnek mondanám magam, 1 kezemen meg tudom számolni h pl ezen a nehéz szakon, amin tanulok hányszor puskáztam és akkor is csak kicsit. Amit viszont nem tűrök, az a hazugság. Ha én egyszer rájövök (és márpedig rájövök, hogy ki hazudik, könnyen átlátok a szitán), akkor onnantól én azt az illetőt NEM VAGYOK HAJLANDÓ ISMERNI TÖBBÉ! A kihasználásokra ugyanez érvényes. Szeretek jótékonykodni, pl nemrég az UNICEFNEK jótékonykodtam, jólesik, ha segíthetek másokon, sajnos ebből adódnak olykor kihasználások. Azt gondolom jó jegy a halak, de tudatosítani kell magunkban azt, hogy bizony olykor elvisz minket az érzelmes felünk, amiből sok meggondolatlanságot is el tudunk követni, de ha erre az ember odafigyel tudatosan, akkor kezelhető a dolog, és jó emberek a halak, és értékesek! Én még annyit hozzátennék a jellemzésünkhöz (egyébként minden eddig elhangzott igaz, csak nem biztos, hogy minden megvan egy személyben), hogy szeretünk magunkról beszélni :D 24/F

2014. aug. 2. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!