Mit gondoltok a Halak jegyű emberekről és?
És hogyan jellemeznétek őket vagy ha ti halak vagytok hogy írnátok le magatokat
(Ne linkelgessetek horoszkópokat légyszives más emberek véleményére vagyok kíváncsi azért itt teszem fel a kérdésemet)
Hello!
Én halak férfi vagyok, rák holdjeggyel, bak aszcendenssel. A kettősség tényleg jellemző, viszont kitartóbb vagyok, mint az átlag emberek, nekem kb minig mindenért többet kell küzdenem az életben, és ezt tényleg a bak aszc-hez is leírták valahol és tényleg érezhető. Az intelligencia, műveltség fontos számomra: 2 hangszeren tanultam meg játszani, mérnöknek tanulok, a sport is egész jól megy hobbi szinten, szeretek mozogni. Én is nehezen tűröm, ha valami nem sikerül, de képes vagyok akárhányszor nekiugrani. Becsületesnek mondanám magam, 1 kezemen meg tudom számolni h pl ezen a nehéz szakon, amin tanulok hányszor puskáztam és akkor is csak kicsit. Amit viszont nem tűrök, az a hazugság. Ha én egyszer rájövök (és márpedig rájövök, hogy ki hazudik, könnyen átlátok a szitán), akkor onnantól én azt az illetőt NEM VAGYOK HAJLANDÓ ISMERNI TÖBBÉ! A kihasználásokra ugyanez érvényes. Szeretek jótékonykodni, pl nemrég az UNICEFNEK jótékonykodtam, jólesik, ha segíthetek másokon, sajnos ebből adódnak olykor kihasználások. Azt gondolom jó jegy a halak, de tudatosítani kell magunkban azt, hogy bizony olykor elvisz minket az érzelmes felünk, amiből sok meggondolatlanságot is el tudunk követni, de ha erre az ember odafigyel tudatosan, akkor kezelhető a dolog, és jó emberek a halak, és értékesek! Én még annyit hozzátennék a jellemzésünkhöz (egyébként minden eddig elhangzott igaz, csak nem biztos, hogy minden megvan egy személyben), hogy szeretünk magunkról beszélni :D 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!