Mit gondoltok a Halak jegyű emberekről és?
És hogyan jellemeznétek őket vagy ha ti halak vagytok hogy írnátok le magatokat
(Ne linkelgessetek horoszkópokat légyszives más emberek véleményére vagyok kíváncsi azért itt teszem fel a kérdésemet)
Érzelmileg elég labilis vagyok,hangulatfüggő,szeszélyes,kiszámíthatatlan,mindezeket elég nehezen tűri a környezetem,ugyanakkor mégis azt érzem,hogy aki nagyon szeret az így is megmarad mellettem,mert van valami ami miatt még ezeket is elnézi nekem.Talán mert ha épp jó kedvembe vagyok akkor nagyon cuki tudok lenni,illetve idegenekkel is szinte mindig az vagyok,mert próbálok jó benyomást kelteni,szeretném ha szeretnének. A kritikára nagyon rosszul reagálok még akkor is ha nem rosszindulatú,mert néha hajlamos vagyok személyes sértésnek venni.A kudarctűrés szintén nem tartozik az erősségeim közé,nagy elánnal,óriási lelkesedéssel belevágok valamibe,de ha balul sül el,nagyon elkedvetlenedek.Nem vagyok kitartó,sajnos,bár igyekszem,mert nagyon fontos lenne.
Egy előttem szóló írta,hogy nagy viharok dúlnak a benne levő jó és rossz miatt.Ugyanez. Nagyon szeretnék jó lenni és szeretném azt hinni magamról hogy az is vagyok,de nem tudom elnyomni a rosszat. Amugy társaságkedvelő vagyok,akik kicsit felszinesebbek ismernek,azok egyböl rávágják h én extrovertált vagyok,ami nem teljesen igaz mert imádok egyedül lenni és sokszor van olyan,hogy terhes számomra ha viselkedni kell egy közösségbe.
Elég kritikus vagyok,hajlamos vagyok mindenbe belekötni és csak akkor fogadok el vmit ha az illető helyes érveléssel megmagyarázza. Nem tudom,ilyen tudásvágynak nevezném.Nagyon kiváncsi vagyok,az élet minden területén.
Az álmodozásom nem ismer határokat,néha azt mondják,hogy olyan mintha nem is ezen a földön élnék,mindennapos problémát jelent megcsinálni a hétköznapi rutin illetve gyakorlati feladatokat. Néha lustának néznek,mert szeretek aludni és feküdni,de leginkább azért mert folyamatosan kattog valamin az agyam és inkább elvonulok az emberek elöl és befordulok minthogy az idöjárásról és egyéb értelmetlen dolgokrol beszélgessek közömbös emberekkel. Egyébként,nagy igényem van a szabadságra,utálom a korlátokat. Ha vannak,kiúszok valami kis kapun.
Nagyon sértődékeny vagyok,amit szintén nehezen tolerál a környezetem,bár nyilván ez kicsit az önbizalomhiányból is adódik,mert a magabiztosság tőlem elég messze áll,de azért szeretem annak mutatni magam.
Megosztó vagyok,vannak akik nem bírnak,pontosabban folyton kibeszélnek és nem tudom,hogy miért és szörnyen bánt,hogy én mindent megteszek,hogy mindenki szeressen és mégis találnak bennem hibát. Nem tudom,csak remélni merem h irigységből,de az biztos h velem mindig történik valami,éppezért érdekes vagyok és cseppet sem unalmas,de nem is kiegyensúlyozott.
Elég szorongó alkat vagyok,de ez is az önbizalom hiánya miatt van.
Nagyon tudok rajongani bármiért vagy bárkiért,könnyen szerelmes leszek és leginkább plátói. Idealizálom az éppen aktuális szerelmemet. Szeretem a szépet:)
Előző vagyok.
Nem vagyok hűséges,pont ezért,mert egy kedves szó és hajlamos vagyok rögtön szerelembe esni.
Szörnyen naiv vagyok és befolyásolható,de az évek elteltével ebben nagyon sokat fejlődtem,most már sokmindent fenntartással kezelek,ugyanakkor úgy gondolom,hogy aki eleve jóindulatúan áll az emberekhez az bizonyos mértékig mindig naiv lesz és megmarad az esélye,hogy sokszor átverik.
Néha amúgy hajlamos vagyok az önzőségre,de ezt is próbálom minél jobban kiűzni magamból.Mondhatni,hogy jó emberismerő vagyok,de ez túlzás lenne,pont a naivitásomból adódóan.Rengeteg rossz tapasztalatom van azzal kapcsolatban h visszaéltek a bizalmammal,én meg bedőltem a kétszinű egyéneknek. Viszont,jól olvasok az emberek arcáról és a mozdulataikból.
4-es válaszolóval teljesen egyetértek, főleg az első két típussal, amit leírt. Hihetetlenül hazug emberek, s így erősen hátráltatnak is embereket.
A halak nőknél nagyon érdekes az, hogy nagyon sok nőtársukat úgy jellemeznek, mint egy r.bancot, közben pedig ők a legnagyobb simlisek.
Beszélgetés közben rengetegszer le akar nyomni, mindig neki kell igaza legyen, hihetetlenül önző természet, akkor is, ha van testvére, a gyereke pedig ha nem olyan, ahogyan ő azt elképzeli külsőleg és viselkedésre sem, akkor nagyon csúnyán viselkedik vele, már-már lemegy a dedó szintre, keresztbe tesz neki mindenhol, s ezt így szépen cseppenként, minden nap.
Elismerő szavakat pedig szinte egyáltalán nem hallasz tőle, bármilyen keményen is megdolgozol a kegyeiért.
Sok helyzetben ismertem meg Halak nőket, különböző korosztályból, de mindezek nagyon jellemzőek rájuk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!