Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért hisztek a horoszkópban?...

Miért hisztek a horoszkópban? A többi lent!

Figyelt kérdés
Egy épp ésszel rendelkező ember feltudja fogni hogy sem a bolygók sem a csillagok nem tudják befolyásolni,irányítani őket mindenki szabad akarattal rendelkezik és úgy gondolom hogy ostoba az olyan aki úgy választ párt magának hogy a kiszemelt félnek egyezzen a "jegye" vagy legalább is a "horoszkóp" szerint megengedett a vele való barátság vagy párkapcsolat. Régen nagy horoszkópos voltam de... :D :D :D :D .... jóóó :D sziasztok :)
2014. jún. 22. 22:37
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Jézusom jól van már nem is hozzám szólnak értem
2014. jún. 24. 20:18
 32/35 A kérdező kommentje:
ÉN csak arról akartam meggyőződni hogy nem irányítanak a bolygók ennyi. Nincs horoszkóp ennyi ...
2014. jún. 24. 20:20
 33/35 anonim ***** válasza:

26-os válaszra azt tudom mondani, hogy itt senki nem verte a nyálát és nem személyeskedik. Én csak arra reagáltam, amit írtál. Fogalmam sincs, mit az a "csillagismeret", te hivatkozol rá úgy, hogy le sem írod, mi az. Ezután ne kérd számon mástól azt, hogy nem "hisz benne".

Ha bebizonyítom a logikai bukfenceket abban, amit írtál, az nem személyeskedés. És a logikátlanság bebizonyításához nem kell ismernem a te nagy tudományodat, hiszen amit írsz, az önmagában logikátlan és ordít belőle a butaság.

Úgyhogy kérlek, te ne személyeskedj velem, inkább ismert be, hogy nem tudsz válaszolni a kérdéseimre. Az óbégatás viszont nem jó megoldás ilyen esetben. :)

2014. jún. 24. 21:19
 34/35 anonim ***** válasza:

És még annyit a 26-oshoz, hogy szánalmas, ahogy kikel magából, hogy senki nem ismeri a "csillagismeretet", miközben ő az, aki folyamatosan szidja a tudományt, úgy, hogy fogalma sincs mi az, inkább a tévképzetei alapján mond véleményt... Inkább pont neki kéne egy kicsit is a tudománnyal ismerkedni, mielőtt állást foglal bizonyos kérdésekben.

A Kérdezőnek pedig annyit, hogy én egyet értek Vele :)

2014. jún. 24. 21:24
 35/35 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki. Vissza szoktátok ti olvasni azt, amit írtok? Előbb gondolkodhatnátok mielőtt leírtok valamit. Egyszer érdemes lehet kipróbálni.
2014. jún. 24. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!