Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért hisztek a horoszkópban?...

Miért hisztek a horoszkópban? A többi lent!

Figyelt kérdés
Egy épp ésszel rendelkező ember feltudja fogni hogy sem a bolygók sem a csillagok nem tudják befolyásolni,irányítani őket mindenki szabad akarattal rendelkezik és úgy gondolom hogy ostoba az olyan aki úgy választ párt magának hogy a kiszemelt félnek egyezzen a "jegye" vagy legalább is a "horoszkóp" szerint megengedett a vele való barátság vagy párkapcsolat. Régen nagy horoszkópos voltam de... :D :D :D :D .... jóóó :D sziasztok :)
2014. jún. 22. 22:37
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

És te miért voltál régen nagy horoszkópos?

És hogy lehet egy nagy horoszkópost meggyőzni, hogy ez mekkora hülyeség?

2014. jún. 22. 22:42
 2/35 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki egy ilyenben vakon hisz az egyszerűen buta. Egy buta embert meg nem lehet érvekkel meggyőzni.
2014. jún. 22. 22:48
 3/35 A kérdező kommentje:
Csak gondolkodni kell Ennyi. Sok értelme van az életnek ha valami egy dróton húz meg ezek a napi jóslatok, penzenergia stb röhögés nagyon.
2014. jún. 22. 22:49
 4/35 A kérdező kommentje:
Nem ilyen ostobasagokban kene hinni . Mindenki maga a higgyen mert az ember alakítja az életét mindenki a sajat életének a kovacsa es rengeteg az olyan ember akiva horoszkóp miatt nem m élvezi az eletet nem talál part maganak .....
2014. jún. 22. 22:55
 5/35 A kérdező kommentje:
Magába*
2014. jún. 22. 22:58
 6/35 anonim válasza:
Hát,nem is tudom. Volt már többször olyan,hogy megnéztem egy nap végén a napi horoszkópot,és amit írtak,az stimmelt,nagyjából úgy történtek a dolgok,mint ahogy ott írták.Szóval ezért "hiszek" benne,de nem szoktam minden nap nézegetni,sőt csak ritkán nézem meg.
2014. jún. 22. 23:23
 7/35 anonim ***** válasza:
Sokakkal az a baj, hogy megnézik a horoszkópot, és igaz amit róluk ír, máris örülnek, hitelesnek tartják. Sajnos az nem fordul meg a fejükben, hogyan tudták ezt megcsinálni, honnan tudják ezeket az információkat. Egy kis gondolkozással belátható, hogy alaptalan a horoszkóp, többnyire csak odaírnak valamit.
2014. jún. 23. 07:28
 8/35 anonim ***** válasza:

Tehát az az alap feltevés, hogy nincs hatással egyetlen bolygó se hat ránk. Rendben ez még igazis lenne, mert a nap az egy csillag. A nap élete igen jelentősen befolyásolja az ember életét. De itt a közelben a hold. Nagyképűen állíthatod, hogy rád nem.hat, de azt hiszed ami a tengereket és óceánokat megmozgat, az rád nem hat? Hat a vérnyomásodra, hormonhátartásoddra stb. Ha megkérdezel egy nen fogamzásgátlón tápolt nőt, akkor igazolni fogja neked, hogy a hold járásával összhangba kerül (Most ne tinikről beszéljünk, hanem 20+)

Ezen kívül, ha picit értem a fizikához és quantumfizikához, akkor tudhatnád, hogy minden energia. Ezek az energiák pedig áramlanak és állapotokat vesznek fel. Eut hívjuk atomoknak. Azz atomok molekulákká állnak össze, azok pedig sejtekké és így lesz a te tested. Mivel a világegyetemben folyamatos az energiaáramlás, nem mindegy, hogy honnan kapod születésed pillanatában az energiát. Ez persze csak egy része, mert fogantatásodtól kezdve születésedig, erőteljesen hat rád.

Igaz, a bulvárlapok napi horoszkópjai kamuk és általános jellemzők vannak benne. De a csillagismeret az igen is egy komoly tudomány. Azt gondolni, hogy kezünkben van életünk irányítása, egy világban, ahol minden összefüggésben van, eléggé nagy butaság és naív kijelentés.

2014. jún. 23. 12:07
 9/35 A kérdező kommentje:

Hiába akkor se irányíthat bolygó se csillag semmi!!!!

Úgy hülyeség ahogy vagy és az amit én állítok nem hülyeség

100x hinnék a Bibliába mint egy ilyen ostobaságba abba állítólag szabad akarattal lettünk teremtve.

2014. jún. 23. 14:05
 10/35 A kérdező kommentje:

Hiába hold befolyással van az árapály stb-re. De akkor se

irányít és nem egy égitest mondja meg hogy holnap mi fog veled történni -.-"""

2014. jún. 23. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!