Milyen esetekben szokott hűtlen lenni a Szűz jegyű férfi?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy ez eléggé ritkán fordul elő részéről, így kíváncsi lennék pár olyan helyzetre, amely ide vezeti.
Köszönöm előre is.
2014. jún. 14. 22:24
11/14 anonim válasza:
Ha ennyire igaz a 7-es mondadója, akkor mi a fenének kellett lepontozni? Én felpontoztam, mert nem szeretem az igazságtalanságot :)
12/14 anonim válasza:
11: és miért gondolod, h azok pontozták őt le, akik igazat adtak neki? Én meg téged lepontozlak, mert az eszelősöket nem szeretem. Ja, és mielőtt kitalálnád, én felpontoztam a 7est, és igazat adtam neki.
13/14 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ők pontozták le. Csak azt, hogy tök normális dolgokat mondott, többen igazat adtak neki, erre le lett pontozva.
14/14 anonim válasza:
Hát pedig úgy jött le, de az tény, h nem mondtad. Csak, mert többen igazat adnak neki mástól nem lehet elvárni, h az is adjon igazat. Ebből adódóan jött le úgy az, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!