Akiket ismerek szűz pasik, még nem voltak hűtlenek soha. Viszont barátnőmről, aki szűz, ez nem mondható el egyáltalán. És azért tette, mert nem volt jó neki a férjével hosszú éveken át.
2014. jún. 14. 22:50
2/14 anonim válasza:
Amikor a Szíriusz együttállása a Föld körül keringő űrszeméttel egybeesik az év első teliholdjával, de csakis szökőévben.
2014. jún. 14. 22:57
3/14 anonim válasza:
Hm, fura, de az első igazat írhat. Én is aki szűz pasikat ismerek egy se volt soha hűtlen, viszont ismerek egyetlen egy szűz nőt is, na az viszont folyamatosan hűtlen a párjához.
2014. jún. 14. 22:58
4/14 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? Hányszor járnak wc-re a vöröshajú nők? A nagy hasú férfiak milyen zenét hallgatnak?
2014. jún. 14. 23:14
5/14 anonim válasza:
4: azért, mert te nem hiszel horoszkópba, attól még más hitét nem kéne lenézned.
2014. jún. 14. 23:15
6/14 anonim válasza:
Aszcendenstől is függ a dolog.
Én pl ikrek havában születtem, és makacsul hűséges vagyok.
2014. jún. 15. 01:46
7/14 anonim válasza:
Elég racionális vagyok és valami vagy fehér vagy fekete. Mivel a szüzek elég hűvösek így elég nehéz bevenni őket, így gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy elcsábul és megcsalná a párját, ha egyszer belemegy egy kapcsolatba. Én nem csalok meg senkit semmilyen helyzetben, viszont ha a kapcsolat elér egy bizonyos pontot, eltörik valami, akkor kíméletlenül kilépek belőle és nincs "de" meg "ha", "próbáljuk meg újra" stb. Tehát inkább a szakítástól kell tartani, mert akkor feléget maga után mindent, kommunikációs csatornákat is elzárja és nincs több esély. Aggódni akkor kell ez miatt, amikor nem beszélget, nem nevet, nem mosolyog. Nem tud képmutató, kétszínű lenni, úgyhogy meglátszik rajta.
43/F szűz
2014. jún. 15. 02:00
8/14 anonim válasza:
Pl. mérleg vénusz, ikrek hold, stb. De ha a szűz dominál, akkor szerintem sem hűtlen. Érdekes módon a nőkről nekem sincs túl jó véleményem az eddig látottak alapján. 10-ből 1 hűséges. Férfiből az összes.
2014. jún. 15. 11:13
9/14 anonim válasza:
7: hármas vagyok. Hm, jó, h ezeket leírod. Most már értem, h anno miért bő 12 éve miért hagyott el olyan kíméletlenül a szűz a pasim. Mármint egyenes volt, de pont úgy csinált, ahogy leírtad.
2014. jún. 15. 12:33
10/14 anonim válasza:
Hú, 7-es ez nagyon így van.Én is szűz jegyű vagyok és pont ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!