Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy rák csillagjegyű csajt...

Egy rák csillagjegyű csajt hogy lehet meghódítani és közeledni felé?

Figyelt kérdés
Az oroszlán és a rák milyen párosítás?

2014. ápr. 19. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

6.os vagyok, kedves 8 as.

Hány Rák nővel volt már dolgod?Lehet,hogy az az 1 ilyen volt, nem vitatom.De szerintem , pont a szerénység, a romantika a jellemző rám.Én lesz..om az anyagiakat.A férjem egyszerű melós volt, kocsija se volt,mikor összejöttünk...

Többre értékelek egy kedves gesztust,mint valami drága ajándékot.

Nem tipikus jellemzés az ,amit leírtál.

2014. ápr. 21. 14:01
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem mérleg volt és magából indult ki.
2014. ápr. 23. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ajándékokkal, éttermi meghívásokkal, stb.
2014. máj. 16. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem a holdam az oroszlanban van illetve a Marsom is.

Meg persze rak a napjegyem:-)

Vonzom az oroszlanokat ferfiban illetve noben is:-D

Nagyon beinditom oket valami oknál fogva, olyan erőszakosságot váltok ki beloluk hogy kepesek a kezemnel fogva megszorítani és visszarantani ha menni akarok. És ezt nem agyhuzas után szimpla beszélgetésből adodoan.

Az elsonek igaza van, (:-)) rengeteg embertől megkaptam már hogy milyen erőteljes kisugarzasom van és megse kell szólalnom ahhoz hogy beinditsam az agyukat pedig egy visszafogott kis rak vagyok, nem nyílik emg mindenkinek akinek emg igen az általam "szenved";-)

Engem leginkább azzal tudnak leginkább lekötni ha jót el tudok vele beszelgetni, RÁM figyel és nem masra egyidoben ez szerintem az alapvető tisztelet. Forditva is megadom. Tetszik ha nem én döntom el a dolgokat az első pár talin hanem meri vállalni az adott programot vagy barmit amit kitalált.

Szeretem ha különlegeskent kezel (és gondol:-) ) engem mert bármily hihetetlen és közhely én is annak tartom magam :-)))))

Ha kitartoak és megakarnak ismerni mert sajnos nem fogom magam sem az első sem a sokadik talin teljesen kiadni magam :-)

Kedvelem a különleges helyeket többre ertekelek egy sétát, vagy egy jó vacsit mint beülni vagy elmenni valami felkapott sz...r helyre.... Nem is vonz az anyagi közeg, nem mondom hogy nem számít mert nekem is adott egy színvonal de nem várok el többet mint ami nekem van!

21/N

2017. szept. 8. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Hátrafelé vagy oldalazva
2018. ápr. 13. 06:33
 16/17 anonim ***** válasza:
A rák a halakkal jobban kijön. :)
2018. ápr. 13. 06:34
 17/17 anonim válasza:
A lényeg: szuperérzékeny. Pont, hogy nem foglalkozik a pénzzel. Szociálisan nagyon érzékeny, érzelmes és odaadó. Ettől olyan jó vele az intim egyūttlét. Megérzi mi kell a másiknak. Nem tud félszívvel szeretkezni. Meghódítani úgy lehet, ha bizonyítod, hogy ő kell, szūkséged van rá és csak rá. Ha már egyūtt vagytok, akkor is minden nap éreztesd vele, hogy fontos neked. Nem kedveli a játszmázásokat, hazugságokat. Ha rájön, már nem ad több esélyt.
2019. júl. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!