Rák csillagjegyű csajt hogy lehet meghódítani és közeledni felé?
Figyelt kérdés
Az oroszlán és a rák milyen párosítás?2014. ápr. 19. 14:07
1/8 C0r3 válasza:
Olyan hülye vagy, hogy az már fáj. A csillagjegynek semmi köze az egészhez.
2/8 anonim válasza:
Metszőollóval hadonászva!
Más kategóriába írd ki a kérdésedet máskor.
Érdemes válasz: semennyire. A rák vizes jegy, emocionális, hangulatember. Az oroszlán tüzes, színpadias, uralkodó típus, nagyvonalú és nem annyira hangulatember.
3/8 Mr. Truth válasza:
A csillagok alapján nem érdemes párt választani... Én rák pasi vagyok, családcentrikus romantikus bal bla ilyen f*ságokat ir. Ehez képest se családcentrikus se romantikus nem vagyok. Pff ennyit ér a horoszkop. Csak a fogyatékos gyenge jellemü emberek hiszik azt hogy ez jelent valamit mert igy van mire fogni hogy miért luzerek.
4/8 anonim válasza:
Szerinted mi köze egy ember tulajdonságainak ahhoz, mikor esett teherbe egy nő, és mikor szülte meg? Semmi...
5/8 anonim válasza:
Az ilyen hülyeségeknek nincs közük semmihez...
6/8 anonim válasza:
Szeretem hangoztatni, amit hajlamosak elfelejteni az emberek: hogy a világvégék bekövetkezését is az asztrológusok szokták kiszámolni. Eddig még egyszer se sikerült nekik. Márpedig, ha egy ekkora volumenű eseményt nem tudnak behatárolni, mért hiszik egyesek, hogy majd az ő tulajdonságaikat eltalálják?
8/8 anonim válasza:
Én rák nő vagyok, és nagyjából illik rám, amit a rákokról szoktak írni. Szóval ha ragaszkodsz a horoszkóphoz, akkor elmondom neked, milyen vagyok, és ki illik hozzám :D
Nagyon érzelmes, családcentrikus, gondoskodó, bolondos, nyitott, vidám természetű, de bizonytalan vagyok.
Engem speciel azok a férfiak vonzanak, akik csak részben ilyenek. Magabiztos, hűvösebb, titokzatos, de hűséges, legyen humora, legyen intelligens, és kevésbé érzelmes, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!