Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mik a tapasztalataitok skorpió...

Mik a tapasztalataitok skorpió-nő és nyilas-férfi párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van, én vagyok a nyilas (nő) és a párom skorpió. Nem könnyű :) de szerintem sokkal több minden múlik, hogy mennyire működik egy kapcsolat. Nekem előtte nyilas párom volt (tehát mind a ketten nyilasok voltunk) és nem haladtunk sehová, nem fejlődött a kapcsolatunk. Nem is volt ennyi súrlódás az igaz, de talán pont ez volt a baj. nem jöttek felszínre a problémák, így nem is tudtuk megoldani.
2014. nov. 24. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Önmagában a napjegy nem tud erre választ adni. Amit mostanában észrevettem, hogy sokat számít az hogy egy embernek hol van a Vénusza.

Az érzelmi világ, érzelmi reakciók, párkapcsolati 'reakciókat' mutatja meg.

Pl sok skorpiónak van a mérlegben a Vénusza (vagy akár máshol, most ezt csak példaként említem).

Ők otthon és a közeli hozzátartozókkal szerenek inkább a harmóniára törekedni, és nem kimondottan skorpiósan reagálnak pl párkapcsolatban.

Én nyilas vagyok, a vénuszom a skorpióban, és meg is látszik rajtam, legalábbis a viselkedésemen.. Egyáltalán nem egy könnyed barátkozós nyilas típus vagyok.

A skorpiókat kimondottan szeretem, sőt sokszor jobban megértem mint a legtöbb ember, akár a bizalmatlanabb mogorvább típust, akár a nagyon intenzív "fajtát", akár a bosszúállót, na persze a bosszú célja vagy kiváltója nem szeretnék lenni :P

Az egyik legjobb barátom Skorpió, nyilas vénusszal, én meg ugye fordítva, és nagyon jól kijövünk, inspiráljuk egymást, az ellentétek és a hasonlóságok közöttünk mindig váltogatják egymást.

[link]

itt egy "vénusz számító".

(Általában pedig igaz hogy avval jövök ki akinek a vénusza a rákban van)

Szóval a napjegy nem mindig a legjobb kiindulás, de legtöbbször akik hosszú távon is jól együtt működnek párkapcsolatban nekik a napjegyük is nagyon jól passzol (pl nyilas-oroszlán, skorpió-rák, stb). Baráti kapcsolatokban akár tűz-víz is jól kijöhet egymással, többi bolygótól függően, ugye az más mint egy párkapcsolat.

De nem érdemes sokat nézegetni, mert inkább érezni kell vagy lehet azt, hogy van e egy emberrel dolgunk akit elénk vet az élet. Lehet csak egy ideig lesznek együtt emberek, hogy tanuljanak, karmikus dolgokat törlesszenek, stb.

2015. aug. 27. 17:56
 13/13 anonim válasza:
100%
szegény skorpiókat mindenki csak bánjta, nem is értem, miért... :'D kedves első, a gyávák mellé nem is való skorpió, nem szeretjük a gyenge és félős embereket ;) igen, ijesztőek vagyunk, de a nagyon zord és fekete belső legbelsője a legszeretetteljesebb. akinek viszont van elég kitartása és türelme, egy szenvedélyes, életreszóló kapcsolata lesz :) nem kell tőlünk félni, csak ha ránk lépsz, akkor fogunk megcsípni, de akkor nagyon ;)
2017. dec. 3. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!