Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas, skorpió aszcendenssel...

Nyilas, skorpió aszcendenssel milyen ember?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó.
2013. dec. 9. 22:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Bővebben? :D
2013. dec. 9. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ó istenem egy áldott jó nyilas mivé fajulhat egy szörnyeteg skorpió aszcendenssel???

Talán féltékennyé és betegesen ragaszkodóvá válik? És bosszúálló lesz, mint minden vérbeli skorpió?

Nem tudom.

Míg a nyilas maga a jóság, a skorpió épp az ellentéte. Nem tudom milyen lehet egy ilyen ember...

2013. dec. 10. 00:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok ez az ember és az egész életem periódusokra oszlik, évekig bosszút forralok és meg vagyok győződve róla, hogy ez helyes, aztán valami hatására elengedem az egészet, majd újból kezdődik minden elölről..
2013. dec. 10. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A nyilas igazságos és nagyvonalú is, míg a skorpió önző és megbosszul mindent ok nélkül is. Valószínűleg ez keveredik benned.

Azt mondják, hogy úgy 30 éves kor után az aszcendens aa jellemzőbb adott emberre... Szóval ez esetedben nem jó, mert akkor még inkább skorpiósabb, avagy bosszúállóbb és fondorlatosabb leszel önös érdekeid miatt, ,miközben az emberek megutálnak.

Figyelj erre! Igyekezz ne bosszúálló lenni, hanem csak kerüld el az idiótákat! Próbálj a régi maradni, olyan, mint egy nyila, mert az jó!

2013. dec. 10. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Udw a csapatban :)

Utolsonak van igazsaga, de megse, anno kihasznaltak stb, most lassan 30 fele mar sokkal maskepp allok dolgokhoz. Hozzateszem, ez sokkal eletkepesebb. Ha vki elvagja magat nalam annak tudok bosszusagokat okozni.

Nalam igen ritka h vki semleges hozzam, v utall v imad.

Szabad szaju vagyok, megmondod a velemenyem bar vki jobban szereti ha hazudnak neki....

Nyugodtan kerdezz, volt bnom is ekkori, meg tobb ismeros is van (vonzom oket)

Korod amugy?

2013. dec. 10. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Adja
2013. dec. 10. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!