A november 22. még a Skorpióhoz vagy már a Nyilashoz tartozik? Milyen természete van az ezen a napon született embereknek?
Tudom, hogy fel volt még téve valaki által, viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek.
Több magyar híres ember is született ezen a napon: Alföldi Róbert, Somló Tamás, Törőcsik Mari, Ady Endre.
Na ez jó kérdés. Volt régen suliban egy lány, 1979. nov. 22-i születésű. Ő skorpiónak tartotta inkább magát, bár bizonytalankodott. Milyen is volt amúgy?
Eléggé hangos típus, folyton járt a szája, és rengeteget röhögött, mosolygott. Alapvetően vidám, jókedélyű. Lelkes volt és sok téma iránt érdeklődő. Ez eddig inkább a nyilasokra jellemző. Bár a nagy hang nem, a nyilasok csendesebbek. Viszont sokszor nagyon aljas volt néhány emberrel, sütött belőle az utálat, olyankor a vidámsága teljesen elszállt. Ő maga is mondogatta, hogy vannak emberek, akiket valamiért utál, ha oka sincs rá akkor is, és velük egyszerűen totál bunkó volt, keresztbe tett nekik, pont mint egy igazi skorpió, mert a nyilas nem egy bosszúálló, nem egy rosszindulatú típus. Legtöbbször határozott volt, olyan vezető típus, mindez skorpiós, mert a nyilas nem ilyen.
Szóval nem tudom, inkább skorpiók lehetnek, de azért keverednek már a nyilassal.
Somló és Ady tulajdonságairól nem tudok sokat.
Viszont ha megnézzük Alföldit és Törőcsik Marit... Eléggé jó látszik mindkettőjükön a nyilasra jellemző lelkes hozzáállás mindenhez. Olyan vidámak is kifelé. És a gyerekes, rajongó hangjuk, mondanivalójuk... Nem tudom, hogy a szűkebb hozzátartozóikkal milyenek lehetnek, így kifele ők ketten nyilasnak tűnnek.
Alföldi inkább skorpió, nem mindegyik skorpió aljas, de intenzívek, intelligensek, akár érzelmi intelligencia terén.
Attól függ melyik évben születtél, mert tudod ez olyan mint pl a nyári napéjegyenlőség, ált júni 21-én van, de néha júni 22.
Pár óra eltérés van bizonyos években szóval attól függ melyik év.
'92 nov 22 pl skorpió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!