Mik a tapasztalataitok skorpió-nő és nyilas-férfi párkapcsolatról?
Az ilyen kapcsolatból született gyerekek végtagjain nem öt ujj van. (6 van, esetleg 4.)
A kapcsolat sem jó, mert az egyik fél ezós hülyeség alapján éli az életét, és ez a másikat kiborítja.
Tragikus.
Csak akkor működőképes, ha a skorpió horoszkópjában van sok más nem skorpiós állás, ami finomítja a jellemét.
A nyilas odaadó, őszinte, őszintén szeret, sokszor rajong a párjáért, hűséges, családra vágyik, békés és kiegyensúlyozott családi életre. És ha a párja is ilyen és erre vágyik, akkor az működik általában.
Csakhogy a skorpió teljesen bizalmatlanul lép egy kapcsolatba, titkolózik, ravaszkodik, kihasználja a másikat, az alaptalan féltékenysége pedig még csírájában mérgezi meg a kapcsolatot. Részéről nincs semmi odaadás, semmi őszinteség, csak trükkös hazugságok értelmetlen célok érdekében. Ha ezt a nyilas megérzi, akkor hatalmasat csalódik a skorpióban, és ha van esze, akkor mielőbb otthagyja. Na de mivel a nyilasok békülékenyek, sokszor adnak esélyt, szóval előfordulhat, hogy a nyilas áltatja még magát azzal, hogy nem is szemét a skorpió.. De aztán rájön, hogy mégsem működik...
Addig működik, amíg a nyilas vakon hisz benne, amíg a skorpió ki nem mutatja a foga fehérét... De amint lelepleződik, akkor rájön a nyilas, hogy csak légvárakat látott, hogy csak kihasználták a jóhiszeműségét...
Óvva intek minden nyilast a skorpióktól! Főleg ha a skorpió nő, mert az még durvább.
Nyilasként sem a skorpió nő-nyilas pasi, sem pedig a nyilas nő-skorpió pasi kombinációt nem ajánlom, annak ellenére sem, hogy rengetegszer nyitottam új és megint új lappal a skorpiók felé magánéletben és munkahelyen is. Lehet, hogy ezeket csak én tapasztaltam és láttam eddig, de minden esetben megadtam a lehetőséget, előítéleteimet félretéve.
A skorpió nagyon jól ért a becserkészéshez. Cserkésszen csak be a többi jegyekből olyanokat, akik rajonganak érte és felnéznek rá: vízöntő, bak, szűz, rák, bika, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!