Azt vettem észre sokszor, hogy a Szűz jegyű nő nagyon szorgalmas, törtető és leginkább egészségesen él. Így van ez a Szűz jegyű pasival is?
az én párom szűz jegyű, és nem igazán tanul. (lusta)
Senkit sem néz le, viszont nagyon kedves, udvarias. Nem szokott beleturkálni mások dolgaiba, de energikus sportokban.
És marhára tolja le az egészséges életet :D
Leginkább gépezik vagy sportol.
A takarítás valóban nem az erőssége. :P
A szobája valami borzalom. A padlón a cuccai szana-szét. Folyton elbotlok bennük. Soha semmit nem találok. Pókok nem zavarják a sarokban... rémes. :D
Nekem 2 Szűz jegyű barátnőm is van.
Az egyik okos, szorgalmasnak annyira nem mondanám, sokkal többre is vihette volna ha kicsit jobban odatette volna magát... Sajnos a családja anyagi körülményei is megnehezítették, hogy akárhol tanulhasson, és pénz hiányában az állami támogatott szakot sem tudta befejezni (kolesz, könyvek, stb.)
Kiment külföldre és megcsinálta a szerencséjét. Talpraesett, céltudatos, sokszor mellé áll a szerencse is :)
A másik érettségi után próbált elheyezkedni, majd ő is külföldön kötött ki, ott dolgozik szorgalmasan. Neki is megvannak a maga céljai, tervei rövid és hosszú távra egyaránt.
Szűz jegyű pasikról is hasonló a tapasztalatom, ők is megcsinálják a munkájukat, nem hülyék és még sportolnak is, élnek közösségi életet, több dolog iránt is érdeklődnek (mellékállás, politika, gasztronómia, művészet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!