Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő szülöttek! Nektek is...

Vízöntő szülöttek! Nektek is nehezetekre esik az alázat, a behódolás, képtelenek vagytok az alárendeltségre és inkább lázadók vagytok?

Figyelt kérdés
Én igen,és imádom az ellenkezõjét tenni annak,amit kérnek tõlem.Ebbõl adódóan makacs vagyok.Szeretek játszani az emberek idegeivel:),nem tudom miért.Az viszont mikor nyilvánosan,csak engem utasítanak valamire,na annál nincs megalázóbb.Ilyenkor kénytelen vagyok engedelmeskedni.Ezzel pedig azt érik el nálam,hogy még jobban felhergelnek,és még önfejübb leszek.Vízöntõk,ti hogy vagytok ezekkel?

2014. jan. 9. 14:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
én imádok alárendelődni számomra egy oroszlán domináns pasi kellene de nincs :(
2014. jan. 13. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is vízöntő vagyok. Én domináns jellem vagyok és érdekesnek tartom ezt az alá-fölérendeltség dolgot (a szexben). Amúgy hiszem, hogy emberileg mindenki egyenlő (ez az emberjogi gondolkodás szintén vízöntő tulajdonság). De szerintem mi vízöntők, szeretjük az extrémebb dolgokat... 24F
2014. febr. 20. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is Vízöntő vagyok. Akkor utasíthat valaki, ha nálam okosabb vagy ésszerűbb utasítást, tanácsot ad mint amit én tennék. Ha bunkók parancsolgattak nekem például saját nyereségvágyukból, akkor azt hitték hogy ezzel kompenzálják alacsony IQ-jukat. De épp az ellenkezőjét érték el, vagyis felhívták a figyelmemet arra hogy ők bunkók. És mindig meg is szokták járni.

Ha érdekel egyik történet:

A sorkatonaságnál én voltam tizedes, és egyik sorállományú elöljáróm bunkóságból és nem ésszerűségből azt parancsolta hogy mossak fel. Én mosolyogva ültem tovább. Másnap emelt fővel jelentette a századparancsnoknak a parancsmegtagadásom. Én pedig teljes nyugalommal elmeséltem a századparancsnoknak hogy az újoncokat folyton hamis parancsokkal szívatja ez a "bunkó", például hamis riadókat rendel el. A századparancsnok ránézett, majd megkérdezte hogy tisztában van-e vele hogy a hamis riadó a katonaságnál felér egy hamis bombariadóval a civil életben. Innentől elfelejtődött a parancsmegtagadásom, afféle vádalku történt és a fickót le is fokozták honvéddé szakaszvezetőből. Én pedig maradtam tizedes, míg elő nem léptettek szakaszvezetővé. Majd annyit azért megkérdeztem tőle hogy lenne-e kedve felmosni, mert most van rá lehetősége.

2014. febr. 20. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:

A 13-as válaszoló vagyok ismét.

A YouTube-on is fent van az Attila Isten ostora című film. Attila szüleit a bunkó haramiák megölik, majd a gyerek Attilának azt parancsolja a nullás IQ-jú haramiavezér hogy ereszkedjen térdre, legyen a szolgája és akkor életben hagyja. Attila elmenekül. Később elfogják ezeket a haramiavezéreket. Majd rábízzák Attilára, tegyen a gyilkosokkal azt amit akar. Attila ezt parancsolja nekik: Térdre! Szolgálj és életben hagylak.

Hát nem csodálatos az élet? Ha valaki annyira bunkó, hogy másokat csicskáztatással aláz, az legyen szolga önmaga egy életen át.

2014. febr. 20. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!