Vízöntő szülöttek! Nektek is nehezetekre esik az alázat, a behódolás, képtelenek vagytok az alárendeltségre és inkább lázadók vagytok?
Szia!
Nem, én nem így vagyok beállítva,mint te.
Behódolni annak hódolok be,akinek muszáj (pl főnök),de egyébként nem látom értelmét, az egyenrangúság híve vagyok minden téren. Lázadni nem lázadtam kamaszkorom óta.
Utasítások...Ha szépen kérnek megteszem, nem esik nehezemre másoknak szívességet tenni, segíteni, mert engem boldoggá tesz,ha másoknak örömet okozhatok. De ha odabökik, hogy " csináld már meg te paraszt", akkor nyilván a már nekem se tetszik a dolog. És utálok tiszteletlen lenni, ebből adódóan nem teszem az ellenkezőjét annak, mint amit tőlem kérnek. És mások idegeivel játszani sem a legjobb szórakozás, gáz, ha valaki ebben leli örömét. Vagy inkább gyerekes dolog. Gondolom fordítva már nem tetszene.
Ezek a dolgok nem csillagjegytől függenek. Láttam én már Rák jegyű, elvileg szerény,érzékeny lelkű embert így viselkedni...
Látod,ketten írték vízöntőként hogy nem ilyenek.Én pont olyan vagyok mint amit leírtál de nagyon általános megállapítások tételénél nem ritka hogy bejön egy kettő esetleg több.
Az asztrológia úgy alaptalan ahogy van,ezalapján ne is próbálj meg senkit se beletuszkolni egy általad kreált dobozba hogy "te ilyen vagy,mert februárban születtél".Nagyjából 400000 másik ember is ugyanezen a napon látott napvilágot (csak egy gyors fejszámolással számolva) tehát akkor ennyi ugyanilyen ember van mint én?
Möbiusz-szalag:!
Mint írtam nagyon sok dologtól függ(attól is amit a hatos írt).Ha te meg még valaki ugyanazon a napon,esetleg percben,másodpercben akkor sem lesztek egyformák!Nincs 400.001 ugyanolyan ember.
És az miszerint csak a csillagjegy határozza meg a jellmet :hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!