Hova lett alázat a mostani fiatalokból?
"Hova lett alázat a mostani fiatalokból?"
Alulra került az alázatuk, amikor is alulról arcra élveznek. Nem mondhatod, h erre sem képesek...
Első beírónak: eeeeez igen, kérem szépen! :) Példát vehetnénk a vélhetőleg magas intelligencia hányadossal, kellő pszichológiai érzékkel és messze átlagon felüli EQ-val rendelkező édesanyádtól! Mélyen meghajlok az agressziója előtt! (De csak azért, h fölöttem suhanjon el a karja.)
Egy biztos: anyád ismeri a HATÉKONY megoldást titkát! A gyerek az ütéstől rá fog jönni, miért hasznos az, hiszen az ütés, úgyszólván ékesszólóan beszél, mi több: magyaráz, sőt - nevel! Ez kérem ,a nevelési attitűd netovábbja!
Brezsnyev elszégyellhetné magát a plecsnijei mögött, hiszen a te anyádat több kitüntetés kellett volna, hogy illesse! Példát vehetnének édesanyádról a pedagógusok és pszichológusok is! Nem etika tanár az anyád véletlenül? Elnézést, ha összetévesztettem valakivel...
Tömegesen jönnek avval a semmitmondó érvvel, hogy ütötték őket, és ember lett belőlük. Én ezt átfogalmazom az ő esetükre:
Ütötték őket, MÉGIS, ENNEK ELLENÉRE, szerencsére ember lett belőlük (talán). (ÉS NEM AMIATT! Nagyon nem mindegy...)
Előző előtti: mégis mit használ a fenéken elverés?? Esetleg ennek ELLENÉRE marad esély, h jó ember lesz az illetőből, pl tudatosan, vagy tudat alatti dacból: "én nem leszek agresszív, mint a szüleim". Ez utóbbi inkább tudat alatt gyakori, a tudatos dac is megjelenik, de inkább eképpen: "azért is csinálom, ha már tiltják és elvernek érte!"
Szóval mi értelme a kisebb verésnek is, vagy a pofonnak is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!