Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Neked mi a horoszkópod és...

Neked mi a horoszkópod és milyen csillagjegyűekkel érted meg magad?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Skorpió vagyok.

Nagyon jól kijövök skorpiókkal,ikrekkel,és az eddigi összes barátom(mármint pasim)szinte mind bika volt.

2013. okt. 22. 22:45
 12/16 anonim válasza:
Mérleg vagyok. Én a Vízöntőkkel jövök ki jól. A Bak,Oroszlánnal nem az én világom. Bikákkal is elvagyok. A volt párjaim: Vizöntő,Kos,Mérleg volt.
2013. okt. 23. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Bak vagyok.Herótom van a halaktól, egy mára exférj és egy folyton nyűglődő,állandóan biztatást elváró, engem viszont elegánsan magára hagyó barátnő tette be kaput.

A nyilasokat megbízhatatlannak, a mérlegeket túl hedonistának tartom.Az ikrek kétarcúságával nem tudok mit kezdeni.Kedvelem a rákokat, bikákat, szüzeket.

2013. okt. 26. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as vagyok.A skorpiókat tisztelem, de tartok tőlük.
2013. okt. 26. 22:06
 15/16 anonim válasza:

Nyilas nő vagyok Bak aszcendensel. Minden csillagjeggyel egyformán kijövök, bár ez abból is adódhat, hogy a Nyilas eléggé társasági lény. A Vízöntőket mindig picit furinak tartottam, de azért velük is elvagyok (muszáj, mert édesanyám, apósom, és az egyik lakótársam is az :D )

Egyébként szerintem ez inkább tolerancia, és nem csillagjegy kérdése... bogara és defektje mindenkinek van :) (amúgy jó a kérdés, érdekes volt olvasni a válaszokat :) )

2013. nov. 13. 00:44
 16/16 Lollipop Girl válasza:
Vízöntő vagyok,jól kijövök rák lányokkal,fiúkkal,ikrek fiúkkal,egyik legjobb barátnőm meg anyukám is bika velük rengeteget fightolok de nem bírnám nélkülük,a kosokkal hol nagyon jóba vagyunk hol utáljuk egymást,de ők is nagyon fontos szerepet játszanak az életemben.
2015. dec. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!