Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Neked mi a horoszkópod és...

Neked mi a horoszkópod és milyen csillagjegyűekkel érted meg magad?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 22:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mérleg vagyok, de nekem nem a csillagjegyek, hanem a nevek a meghatározóak az életembe. A Danik és a Zsuzsik stikkesek pl.
2013. okt. 16. 22:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Aha és a Tündék??
2013. okt. 16. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
Nyilas vagyok. Hosszú távon az oroszlánokkal és szüzekkel jövök ki leginkább, barátságban esetben az ikrek pasikkal. Rövid távon pedig a vízöntővel, mérleggel, nyilassal.
2013. okt. 16. 23:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Vízöntő vagyok, nem igazán hiszek abban, hogy csak a születési hónapja alapján érteném meg magam valakivel. Még ha a horoszkópot nézzük is, nagyon sok tényező kombinációja alapján szokták felállítani a képletet, nem csak a napjegy alapján.

Azért azt észrevettem, hogy elég sok az életemben a Skorpió jegyű, vagy aszcendensű ember, akikkel jól kijövök (többek közt a párom). A másik két vízjegy (Rák, Halak) is van a közeli ismerőseim, rokonaim, barátaim között néhány. Úgy látszik, ha lehet benne hinni, a "vizesekkel" jövök ki jól.

De nem horoszkóp alapján válogatom a barátaimat.

2013. okt. 16. 23:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Bak vagyok. Három embert kedvelek igazán a világon, egy nyilast, egy mérleget és egy vízöntőt.
2013. okt. 16. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-ös: olyat már láttam, hogy a Bak jól megérti magát a Mérleggel és Vízöntővel, de a Nyilasban mit kedvel annyira? :) Előre is köszönöm.
2013. okt. 17. 00:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Most rajzoljak fel neked ide egy teljes horoszkópot? :O És mi az a csillagjegy? :P

(csak hogy érthető legyen: horoszkóp = az a kerek ábra, amin rajta van a 12 állatövi jegy és a 12 ház is, meghúztuk a vonalat az ascendensnek, belerajzoltuk az ÖSSZES bolygót elhelyezkedése szerint, + felszálló és leszálló holdcsomópontokat, mert az is fontos. Ezt követően összehúztuk egy-egy vonallal azokat a bolygókat, amelyek valamilyen fényszöget zárnak be (pl. ~30°, 60°, 90°, 120°, stb, stb, természetesen a megadott határérték-eltérések még beleszámolandók mindebbe, de ez hosszú).

Amiről te beszélsz, vagyis ami egy hónapon át tartó intervallum, az a NAPJEGY, és megsúgom, hogy az CSAK a harmadik dolog, amit vizsgálunk egy horoszkópban, az ascendens is előtte van, és még az ascendenst is megelőzi annak a vizsgálata, hogy van-e bolygó a saját jegyében/házában, ahol uralkodó bolygóként roppant erősen hathat az egész horoszkópra? És ez még csak a jéghegy csúcsa.

Emellett tekintve, hogy a kifelé mutatott "maszk", vagyis a viselkedés, az az arcod, amit mások felé fordítasz, gyakorlatilag az ascendensed, mármint az határozza meg a maszkodat, a napjegy, amire mint "horoszkóp" és "csillagjegy" hivatkozol, elsősorban a DÖNTÉSEIDET befolyásolja, így gyakorlatilag totál mindegy, hogy Kiss Piroska, mint Skorpió, tök jól elbeszélgetett Nagy Julcsival egy partin, aki Oroszlán, ugyanis ettől még a két jegy alapvetően eléggé fúj egymásra, csak a két random hölgynek jó az ascendens-párosítása ahhoz, hogy egy bulin csak úgy elfecserésszenek erről-arról, ám ha komoly döntésekre kerülne a sor, nem értenének egyet túlzottan, s épp ezért totálisan irreleváns az, hogy egy másik ember, mint skorpió napjegyű, tudhat-e beszélgetni egy oroszlán napjegyűvel, mert más emberek, más ascendens, más fényszögek, és meglehet, hogy az első pillantásváltáskor is meg tudnák ölni egymást tekintettel. :P

2013. okt. 17. 00:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Utolsó lenne kedved egy két kérdésre válaszolni horoszkóppal kapcsolatban?Ha igen írj privit és leírom őket!
2013. okt. 17. 22:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Ötös vagyok, annyira nem ástam bele magam a horoszkópokba, de az általános jellemzések alapján nem tipikus nyilasról van szó. Sajnos a pontos születési idejét nem tudja, így az aszcendensét sem, pedig kíváncsi lennék rá. Nem egy optimista alkat, nehezen hoz meg döntéseket és kevés barátja van, akik viszont nagyon fontosak neki.
2013. okt. 19. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm 5-ös és 9-es.
2013. okt. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!