Mi a horoszkópod? Mennyire igazak rád az általános jellemzések?
Előrebocsátanám, hogy alapvetően szkeptikus vagyok, de nem materialista. Viszont érdeklődés miatt, érdekességképpen pár éve sokat foglalkoztam a témával.
Én bika vagyok, és ezt a leírást párom találta néhány hete. Azt mondta, hogy szinte rólam írták, 1-2 dolgot leszámítva. Én is így gondolom :) Sok esetben észrevettem, hogy a jegyek alap sajátosságai sokszor jellemzőek az emberekre. A napi/heti goroszkópok, meg a tv jósdák meg ilyesmik viszont baromságok. Van 1-2 asztrológiával foglalkozó komolyabb könyvem is, és az abban írt jellemzések (bolygónként, jegyekként, stb) szintén érvényesek jórészt. Az oroszlán jeggyel kevés közös dolog van, de persze ott is akad. Mindenki találhat a saját jegyében jellemzőt, hiszen ezek általános dolgok, nálam viszont valóban szembetűnően sok :)
Mik az általános jellemzések? Azon kívül, hogy mindenhol más?
Én szűz vagyok, ha valaki megírja milyennek kéne lennem, megmondom mennyire igaz. :)
Jók ezek a jellemzések, a fele olyan dolog, ami annyira általános, hogy mindenkire igaz "szereti a testi örömöket, evés, ivás, alvás, szeretkezés" (ejjha, ki nem?), a másik fele meg olyan dolog, ami nem feltétlenül igaz, de mindenki szereti magát olyannak gondolni "ha kihívással kerül szembe, mindenkinél jobban teljesít".
Egyébként ebben csak az a becsapós, hogy mindenki csak a sajátját olvassa el.
Olvasd el a többi 11-et is, legalább 8-9 is ugyanennyire illeni fog rád.
Két könyv segítségével leginkább, ez:
illetve ez:
Továbbá néhány lap, egy körző és vonalzó segítségével :) Sokat vigyáztam éjszakába nyúlóan is a nővérem gyerekeire, ilyenkor nem szerettem aludni, hanem elvittem a két könyvet, némi felszerelést, és ezeket szerkesztgettem. Nem hiszek a dologban, de érdekesnek tartottam, és ki akartam próbálni. Nem a legkönnyebb, mert sok dolgot figyelembe kell venni, ezért elég hosszú folyamat, főleg egy abszolút kezdőnek.
Mindjárt gondoltam.
Ez azért vicces, mert hazudtam, és nem szûz vagyok. Mi is következik ebbõl? :D
Mindenesetre kíváncsi lennék ha nem mondok semmit, hányadikra találnátok el a horoszkópom.
Gondolom átlagban 4-5re jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!